Ορκίζεται σήμερα, μαζί με άλλους 1.208 νεοσύλλεκτους ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης: «Μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου…» θα ανακράξει ενώπιον 4.000 προσκεκλημένων (συγγενών και φίλων) στο στρατόπεδο, του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα. Ανάμεσά τους και οι συνεργάτες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου μας ενημερώνει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Χθες, ο Στέφανος Κασσελάκης, έκανε την τελευταία του δοκιμαστική παρέλαση και ο ουλαμός με τον οποίο παρέλασε ενώπιον του διοικητή ταξίαρχου Κωνσταντίνου Σιρλαντζή ήταν άψογος.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία θα πάρει, όπως και οι υπόλοιποι της σειράς του, πενθήμερη άδεια.  Θα επιστρέψει στη μονάδα του μόνον και μόνον για να πάρει το απολυτήριό του.

4.500 ευρώ στρατιωτική θητεία

«Καλός πολίτης», εύχονται στους νεοσύλλεκτους και ο κ. Κασσελάκης θα βρίσκεται νομίμως εκτός στρατεύματος, αφού προηγουμένως εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας που δικαιούται (σύμφωνα με υπολογισμούς κάπου 4.500 ευρώ).

Το καλύτερό όμως ο ΒΗΜΑτοδότης μας το φύλαξε για το τέλος.  Σήμερα το βράδυ, ως πολίτης πλέον ο κ. Κασσελάκης έχει προσκαλέσει όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε δείπνο στο all day που ακούει στο ιντριγκαδόρικο όνομα «Τράγος».

Τα γενέθλια Κασσελάκη

Πρόκειται για ένα καινούργιο «μοντέρνο καφενείο», όπως αυτοπροσδιορίζεται στου Ψυρρή, απέναντι από το ιστορικό εστιατόριο για τον ΣΥΡΙΖΑ «Νικήτας» (το οποίο εάν θυμάστε έκανε το ντελίβερι με τα κοντοσούβλια στο Μαξίμου επί Τσίπρα).

Το δείπνο βεβαίως δεν γίνεται τόσο για την απόλυσή του από τον Στρατό (μετά από 15 ημέρες θητείας και μία παρέλασης), αλλά επειδή έχει τα γενέθλιά του.