Ενώπιον της  έδρα της Ρωσικής Επιτροπής Ερευνών οδηγήθηκαν οι  ύποπτοι συλληφθέντες για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα. Τα πλάνα που διακινούνται από ρωσικά ΜΜΕ δείχνουν τους φερόμενους τρομοκράτες να οδηγούνται στο εσωτερικό του κτιρίου

Στα πλάνα φαίνονται άνδρες των ρωσικών δυνάμεων ντυμένοι με στρατιωτικές στολές  να αρπάζουν και να σπρώχνουν από ένα βαν τουλάχιστον τρεις άνδρες με δεμένα μάτια και χέρια προς τις αίθουσες του κτιρίου.

Τα πλάνα έρχονται μετά τη μετάδοση από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης βίντεο που φέρεται να δείχνουν τη βίαιη σύλληψη και ανάκριση υπόπτων. Δύο από τους άνδρες φαίνονται με τα κεφάλια τους πιεσμένα σε έναν τοίχο και τα χέρια τους δεμένα με χειροπέδες πίσω από την πλάτη τους.

Σειρά από βίντεο με υπόπτους

Τα πλάνα έρχονται μετά τη μετάδοση από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης βίντεο που φέρεται να δείχνουν τη βίαιη σύλληψη και ανάκριση υπόπτων στην άκρη ενός δρόμου στο Μπριάνσκ χθες.

Σε βίντεο που κοινοποιήθηκαν από κανάλια στο Telegram που πρόσκεινται στο καθεστώς, και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ανεξάρτητα, ένας άνδρας βγήκε από ένα δάσος, με το πρόσωπό του καλυμμένο με αίμα από κάτι που φαινόταν να είναι τραύμα στο αυτί, πριν προσπαθήσει να μιλήσει στα ρωσικά.

Ένα άλλο βίντεο, αυτή τη φορά που δημοσιεύτηκε από τη δημοσιογράφο της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης Μαργαρίτα Σιμονιάν, έδειχνε έναν άνδρα ξαπλωμένο μπρούμυτα με τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του, με το πηγούνι του να ακουμπά στη μπότα μιας φιγούρας με στολή παραλλαγής.