Η Αρίνα Σαμπαλένκα έστειλε το πρώτο της μήνυμα μετά την αυτοκτονία του Κονσταντίν Κολτσόφ.

Πιο συγκεκριμένα, η 25χρονη τενίστρια αποκάλυψε πως είχε χωρίσει με τον παλαίμαχο αθλητή του χόκεϊ, μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Υπενθυμίζεται ότι ο Κονσταντίν Κολτσόφ πριν από λίγα 24ωρα έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Ο θάνατος του Κονσταντίν είναι μία ανείπωτη τραγωδία. Και παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν πια ζευγάρι, η καρδιά μου είναι κομμάτια. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου και την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής», έγραψε η Αρίνα Σαμπαλένκα το βράδυ της Τετάρτης (20/3).

Η ανάρτησή της

Πώς έχασε τη ζωή του ο Κονσταντίν Κολτσόφ

Ως «φαινομενική αυτοκτονία» περιγράφθηκε από τις Αρχές της Φλόριντα ο αιφνίδιος θάνατος του Κονσταντίν Κολτσόφ. Ο ίδιος ήταν πρώην διεθνής αθλητής του χόκεϊ επί πάγου και σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα.

Όπως έγκυρη πηγή της Αστυνομίας του Μαϊάμι μετέφερε στο CNN, όσοι ανέλαβαν να ερευνήσουν τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος δεν εντόπισαν κάποια ένδειξη ή υποψία επιθετικής συμπεριφοράς εις βάρος του 42χρονου Λευκορώσου που εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο.

Ο Κονσταντίν Κολτσόφ υπήρξε επαγγελματίας παίκτης του χόκεϊ επί πάγου, αγωνιζόμενος επί μια τριετία στο NHL (2003-06) με τους Pittsburgh Penguins (144 συμμετοχές). Διεθνώς με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, είχε λάβει μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2002 και του 2010. Αφότου εγκατέλειψε τη δράση, μεταπήδησε στην προπονητική.

Στο Μαϊάμι ο Κολτσόφ βρισκόταν για να παρακολουθήσει και να στηρίξει ψυχολογικά τη σύντροφό του στο Miami Open που άρχισε στο Hard Rock Stadium στις 17 Μαρτίου. Η Σαμπαλένκα, Νο2 του κόσμου, είχε προκριθεί άνευ αγώνα στον δεύτερο γύρο του μεγάλου τουρνουά. Η ίδια ανέμενε την αντίπαλό της (Χάλεπ ή Μπαντόσα). Οι δυο τους ήταν ζευγάρι από το καλοκαίρι του 2021.

Ο Κολτσόφ ήταν πατέρας τριών παιδιών τα οποία είχε αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του.