Όσα ζει το τελευταίο 24ωρο η Αρίνα Σαμπαλένκα είναι βγαλμένα από εφιάλτη. Η αυτοκτονία του συντρόφου της έχει σοκάρει όλους τους φίλους του τένις. Ο Κολτσόφ βρισκόταν στο Μαϊάμι για να παρακολουθήσει και να στηρίξει ψυχολογικά τη σύντροφό του.

Η Σαμπαλένκα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο δεν απέσυρε τη συμμετοχή της από το Miami Open. Η αθλήτρια από την Λευκορωσία θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο την κολλητή της φίλη Πάουλα Μπαντόσα.

Η Ισπανίδα ρωτήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η φίλη της, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες. «Δε θέλω να συζητήσω για αυτό. Σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου. Χτες μιλήσαμε αρκετά, το ίδιο και το πρωί. Ξέρω τι περνάει. Γνωρίζω όλη την κατάσταση, τι συμβαίνει.

Για μένα ήταν κάτι σοκαριστικό γιατί είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να υποφέρει. Είναι μια τρομερά δύσκολη κατάσταση. Το να παίζω απέναντί της είναι επίσης κάτι άβολο. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό και αυτό θα κάνω. Είναι η καλύτερή μου φίλη και της το υποσχέθηκα. Θα μείνω σε αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.