Αστυνομία ηθικής υπάρχει στον Ιράν, στο Αφγανιστάν, στη Σαουδική Αραβία και σε άλλα παρόμοια καθεστώτα. Τι του ήρθε του Δημήτρη Κουτσούμπα να την «στείλει» στις φιλελεύθερες σκανδιναβικές χώρες από το βήμα της ελληνικής Βουλής, καταγγέλλοντας τους σουηδούς και λοιπούς σκανδιναβούς sugar daddies;

Παραμονή της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας το παράπτωμα έγινε μεγαλύτερο με αποτέλεσμα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ να μετατραπεί σε στόχο όλων, των πολιτικών, των δημοσιογράφων, των γυναικών, των ανδρών, των νέων και των μεγαλύτερων. Κυρίως, όμως, όσων τον αποθέωναν το προηγούμενο διάστημα στα social media.

Ανήμερα, τα έκανε ακόμα χειρότερα. Εμφάνισε στο βήμα της Βουλής τα πειστήρια του εγκλήματος. Διαφημιστικές φωτογραφίες sugar daddies/babies που, κατά τον Κουτσούμπα, εμπλέκονται σε μια χυδαία ανταλλαγή απόλαυσης με εξοικονόμηση διδάκτρων για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Ιδού το «σάπιο σύστημα» ιδού και οι εγχώριοι απολογητές του, τα άλλα ελληνικά κόμματα, που δεν ενοχλούνται από την πραγματικότητα, αλλά από τις καταγγελίες του ΚΚΕ για το πως πληρώνονται οι σπουδές στις χώρες της ανεπτυγμένης Ευρώπης.

Η ματαιοδοξία του influencer δεν εμπίπτει στα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, εκτός αν είσαι πολιτικός, ετών 68 και αποζητάς την αποθέωση του «Luben» ενώ εκπροσωπείς το πιο παλαιολιθικό πολιτικό κόμμα στην Ευρώπη, της Σκανδιναβίας συμπεριλαμβανομένης.

Ευτυχώς στις βόρειες χώρες δεν παρακολουθούν την ελληνική Βουλή και στη δική μας χώρα οι γυναίκες έχουν τη δύναμη να αντιμετωπίζουν με χιούμορ τη γελοιότητα που ξεβράζεται πάνω τους. Ακόμα και από τους αυτόκλητους υπερασπιστές τους που δεν αντιλαμβάνονται ότι στην πραγματικότητα υπηρετούν αυτό που καταγγέλλουν. Τα σεξιστικά στερεότυπα μιας υποδόριας πατριαρχίας που δυσκολεύεται να ζητήσει μια απλή συγγνώμη.