Προφυλακιστέος κρίθηκε ο γιατρός στη Λάρισα που φέρεται να ασελγούσε στην 3χρονη κόρη του, ενώ αναμένονται τα στοιχεία που έχουν συλλεγει από το αυτοκίνητο να ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση.

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε η μητέρα του παιδιού. «Το κατάλαβα ευτυχώς εγκαίρως και δεν προχώρησε σε κάτι χειρότερο. Μου είπε κάποια πράγματα η μικρή μου και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά… Δεν τον έπιασα επ’ αυτοφώρω και η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε κάτι ευτυχώς» είπε.

Και συνέχισε: «Δεν επιθυμώ να παρει έκταση το θέμα, είναι κάτι πολύ προσωπικό και έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αυτό που θέλω να πω ως μητέρα πάνω από όλα είναι να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας».

«Την έχει κατηγορήσει ότι κακοποιεί το παιδί σωματικά»

Για την υπόθεση μίλησε στην εκπομπή και ο Γιάννης Αργυρόπουλος, δικηγόρος του 47χρονου κατηγορούμενου. Όπως είπε, η καταγγελία για ασέλγεια, σε βάρος του πελάτη του είναι απόρροια της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του.

«Υποστηρίζει ότι όλο αυτό είναι καθοδηγούμενο από τη μητέρα του παιδιού. Αυτό είναι απόρροια της έντονης δικαστικής διαμάχης που έχουν. Την έχει κατηγορήσει ότι κακοποιεί το παιδί σωματικά» είπε.

Όπως είπε καμία κοινωνική υπηρεσία δεν επισκέφθηκε το σπίτι του πελάτη του μετά τις αλλεπάλληλες δικαστικές διαμάχες μεταξύ αυτού και της πρώην συζύγου του.

Ανέφερε πως «μία εκτίμηση παιδοψυχολόγου πρέπει να επιβεβαιώσει αν το παιδί έχει την αντιληπτική ικανότητα για να αποτελέσει μάρτυρα».