Συνελήφθη στη Λάρισα γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 3χρονης κόρης του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έρευνα των αρχών ξεκίνησε μετά από τηλεφώνημα του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού». Ο κατηγορούμενος ηλικίας 47 ετών φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξης σε βάρος της κόρης του, μέσα στο αυτοκίνητό του. Παράλληλα, μέσα στο όχημα φέρεται ότι βρισκόταν και η μικρότερη κόρη του, 4 μηνών.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε εντός της οικίας του Στόμιο Λάρισας, όπου βρισκόταν με την κόρη του.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Η 3χρονη εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου για τη διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Ταυτόχρονα, αναμένεται να διενεργηθεί και ιατροδικαστική εξέτασή της.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά, προκειμένου να εξετασθεί για βιολογικό υλικό. Ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε, ώστε να αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Το διαζύγιο με τη μητέρα της 3χρονης

Ο φερόμενος ως δράστης οριστικοποίησε με τη μητέρα της 3χρονης το συναινετικό διαζύγιο την ημέρα, που φέρεται να έλαβαν χώρα τα γεγονότα.

Την ανήλικη επέστρεψε ο πατέρας της στο σπίτι, όπου κατοικεί με τη μητέρα της, τέσσερις ώρες μετά την προσυμφωνημένη ώρα, που ορίζει η πράξη της συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας διατροφής τέκνου. Για το λόγο αυτό η ίδια υπέβαλε εις βάρος του σχετική έγκληση.