Κλειδωμένη μέσα στο σπίτι για περίπου 15 μέρες ήταν η 32χρονη που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της στο Άργος, ο οποίος τη χτυπούσε και την είχε περιλούσει με χλωρίνη. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, στον ΑΝΤ1, ό,τι γινόταν, γινόταν μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης η 32χρονη βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά και αυτή τη στιγμή προσπαθεί να αναρρώσει από τα τραύματά της.

«Ο κατηγορούμενος δρούσε συστηματικά ανενόχλητος. Είχε αποκόψει την Ελένη από την επαφή με την αδερφή της και τον πατέρα της. Αυτό κάνουν αυτοί που κακοποιούν συστηματικά γυναίκες» είπε ο κ. Λαμπρόπουλος. Υπενθυμίζουμε ότι ο 34χρονος προφυλακίστηκε.

«Η Ελένη βρισκόταν κλειδωμένη σε ένα σπίτι τουλάχιστον 15 ημέρες. Ό,τι γινόταν, γινόταν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Επί 15 μέρες η Ελένη δεν είχε κινητό, όταν η κατάσταση έφτασε στο αποκορύφωμα της. Για δύο εβδομάδες τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο» ανέφερε.

«Δεν κακοποιούσε τα παιδιά»

Ο δικηγόρος έκανε ειδική αναφορά στην απολογία του 34χρονου, παραθέτοντας ένας από τα λεγόμενά του. «Εγώ είμαι λάτρης του γυναικείου φύλου. Με θέλουν όλες οι γυναίκες» φέρεται να είπε στην απολογία του.

«Δυστυχώς, στις μικρές κοινότητες δεν ανοίγουν στόματα. Από χθες όμως έλαβα τέσσερα τηλεφωνήματα και συμβούλεψα γυναίκες, οι οποίες είχαν κακοποιηθεί από τους συζύγους τους» ανέφερε ο δικηγόρός, τονίζοντας ότι ο κατηγορούμενος δεν κακοποιούσε τα παιδιά, τα οποία ήδη παρακολουθεί ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός.