Στη φυλακή οδηγείται ο 34χρονος από το Άργος που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύζυγό του.

Ο άνδρας, αφού άσκησε βία στη 32χρονη με σίδερο ατμού στη συνέχεια την έλουσε με χλωρίνη.

Η γυναίκα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της μεταφέρθηκε στο Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου της Τρίπολης, από όπου πήρε εξιτήριο μόλις την Παρασκευή, μετά από μία σειρά εξετάσεων, στην οποία υποβλήθηκε.

Προκλητικός ο δράστης

Ο 34χρονος, θρασύτατα, επιρρίπτει τις ευθύνες για τον ξυλοδαρμό στην άτυχη γυναίκα και στις πράξεις της, όπως ισχυρίζεται.

«Τσακωθήκαμε. Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε. Εγώ έφυγα 3 εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ».

Η αδερφή της 32χρονης περιγράφει έναν κακοποιητικό σύζυγο που χτυπούσε την αδερφή της και την κρατούσε για εβδομάδες φυλακισμένη στο σπίτι μαζί με τα παιδιά.

«Αληθεύει η χλωρίνη και μετά την καθάρισε. Μαυρισμένη από πάνω μέχρι κάτω με μελανιές. Δύο εβδομάδες κλεισμένη στο σπίτι την είχε και την βάραγε. Δύο βδομάδες τα παιδιά ούτε σχολείο πήγαν. Γυναίκες μιλήστε», ξέσπασε μιλώντας στο LIVE NEWS η αδελφή του θύματος.

O 34χρονος παραδέχεται ότι την μετέφερε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη, ωστόσο, δεν παραδέχεται ότι την χτύπησε ο ίδιος.

«Στο νοσοκομείο γιατί την πήγα; Γιατί ήταν χτυπημένη».

Μετά το συμβάν η 32χρονη έφυγε από το Άργος και βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον.

Ο 34χρονος μεγάλωσε σε κακοποιητικό περιβάλλον

Ο 34χρονος φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών από μικρή ηλικία ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο ίδιος μεγάλωσε σε κακοποιητικό περιβάλλον καθώς η μητέρα του, η οποία δεν είναι εν ζωή, έπεφτε θύμα των άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.

«Έχω αναπηρία στο χέρι, έχω πέντε δάχτυλα, κομμένα τα τέσσερα. Έχω μόνο το δεξί. Ένα παιδί ταλαιπωρημένο. Λάτρευα και λατρεύω την οικογένειά μου».

Απορίας άξιο είναι ότι δεν πήγαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. «Για να μην τους δει η κοινή γνώμη και μάθουν τι έχει συμβεί», εξήγησε ο Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.

«Με το ελαφρυντικό του εν βρασμώ ψυχής και το λευκό του ποινικό μητρώο, θα προσπαθήσουμε να μείνει εκτός φυλακής γιατί δεν ανήκει εκεί», είπε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο φερόμενος ως δράστης, που είναι κατηγορούμενος για βιασμό και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, θα απολογηθεί αύριο, Τρίτη 05/03, στον εισαγγελέα.