Σοκάρουν οι περιγραφές της 32χρονης γυναίκας που δέχθηκε άγρια επίθεση από τον 34χρονο σύζυγο της, πριν μερικές ημέρες στην περιοχή του Άργους. Ο δράστης τη χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός της με σίδερο ατμού και την περιέλουσε με χλωρίνη.

Όπως αποκαλύπτει η 32χρονη Ελένη στο Live News, ο θύτης έσπασε το κινητό της και έριξε σε νερό το σταθερό ώστε να την αποκόψει από τους οικείους της και να μη μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν. Δυο εβδομάδες την κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι, την βασάνιζε και την βίαζε.

«Έτρωγα δύο εβδομάδες ξύλο. Τα παιδιά μου να κλαίνε, να ακούνε τσιρίδες, φωνές, να μου λέει στο μπάνιο θα χυθεί αίμα, δεν σε ακούει κανένας όσο και να φωνάζεις», ανέφερε η 32χρονη.

Η 32χρονη περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το μοιραίο βράδυ που κατέληξε στο νοσοκομείο.

«Με έπιασε από τα μαλλιά και με χτύπαγε και στο τζάμι και στο μπάνιο. Μου έριξε κρεμοσάπουνο, υγρό πλυντηρίου και χλωρίνη. Βούτηξε ψωμί μέσα στο νερό και μου το πέταξε στη μούρη». Στη συνέχεια της έσκισε όλα τα ρούχα και την έβαλε στην μπανιέρα, προκειμένου να πλυθεί και να μην πάθει εγκαύματα.

«Είδα την γυναίκα του χτυπημένη»

Αφού όλη την νύχτα την έδερνε και της έκανε βασανιστήρια στο μπάνιο, κάλεσε έναν φίλο του στις 7.30 το πρωί για να τον βοηθήσει να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

«Δουλεύουμε μαζί. Στις 7:30 με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε βοήθεια. Συγκεκριμένα μου είπε να πάω σπίτι του και αφού πήγα, είδα την γυναίκα του χτυπημένη, σε μαύρο χάλι. Μου ζήτησε να τον βοηθήσω να την πάμε στο νοσοκομείο, αμέσως δέχτηκα».

Η μοναδική του έγνοια ήταν να μην μαθευτεί στη γειτονιά. Έτσι δεν την πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο αλλά διένυσε 50 χιλιόμετρα από το Άργος μέχρι το νοσοκομείο Τρίπολης.

«Μπήκαμε στο αμάξι του και πήγαμε στο νοσοκομείο Τρίπολης αφού δεν ήθελε ο 34χρονος να πάμε στα νοσοκομεία της περιοχής. Δεν ήξερα τι συμβαίνει στην οικογένεια του και κατά τη διαδρομή του ζήτησα τον λόγο για την κατάσταση της γυναίκας του. Αυτός μου απάντησε πως η γυναίκα του έκανε πλάτες στη νύφη του και δεν του το είχε πει. Το κακό είναι ότι ο 34χρονος σήκωσε χέρι στην γυναίκα του. Τίποτε άλλο δεν έχω να πω», πρόσθεσε ο συνάδελφός του.

«Έτρωγα ξύλο για 5 χρόνια»

Δεν ήταν η πρώτα φορά που η μητέρα των δύο μικρών παιδιών έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο της τον άντρα. Ο 34χρονος εδώ και πέντε χρόνια έδειχνε έναν χαρακτήρα κτητικό και χειριστικό.

«Από το 2018 έτρωγα ξύλο. Αλλά όχι τόσο έντονα όσο τώρα. Είχα φόβο για να βγω έξω. Το κινητό μου μου το έσπασε. Το σταθερό μου το πέταξε μέσα στη λεκάνη για να μην έχω επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους», είπε η 32χρονη.

«Ο άνθρωπος φαίνεται. Εδώ απειλούσε και εμένα, γιατί ήθελα να την βοηθήσω», είπε η αδερφή της 32χρονης.

Προσπαθούσε να περιορίσει κάθε επαφή της γυναίκας του. Την απειλούσε και πολλές φορές δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι.

«Δεν ήθελε με κανέναν να μιλάω. Πολύ ζηλιάρης. Μου έλεγε ότι με παρακολουθεί, ήξερε πού πήγαινα και μετά γυρνούσα και έτρωγα πολύ ξύλο», δήλωσε η 32χρονη.

«Δύο εβδομάδες την είχε μέσα στο σπίτι. Να έχει πάρει πριν ένα μήνα το καλώδιο της τηλεόρασης όπως είναι χοντρό, αν της έχει τυλίξει τον λαιμό και να της λέει εγώ θα σε πνίξω;», συμπλήρωσε η αδερφή του θύματος.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή»

«Φοβόμουν πάρα πολύ. Έκανα υπομονή για τα παιδιά μου», είπε στο MEGA η 32χρονη.

Μάρτυρας στο περιστατικό που προκαλεί φρίκη ήταν ο γιος της 32χρονης, ο οποίος όταν ρώτησε εάν ο μπαμπάς του την χτύπησε, ο 34χρονος του απάντησε πως καθάριζαν το μπάνιο.

«Ήταν, λέει, σαν μάθημα μου», είπε η 32χρονη, συμπληρώνοντας πως αργότερα, όταν την μετέφερε στο νοσοκομείο, έπαιζε θέατρο ότι την νοιάζεται.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή», κατέληξε η 32χρονη, τονίζοντας πως πρωταρχικό μέλημά της είναι να ηρεμήσει εκείνη, τα παιδιά και η οικογένειά της.

Ο δικηγόρος του θύματος

O Ευάγγελος Λαμπρόπουλος, δικηγόρος του θύματος, μίλησε στο LIVE NEWS.

«27 χρόνια δικηγορίας και είμαι συγκλονισμένος. Το μήνυμα που μεταφέρει σε άλλες γυναίκες είναι πολύ σημαντικό. Η ποινική δίωξη στηρίζεται στην προσωπική μήνυση που κάνει το θύμα. Η Ελένη όταν έδωσε την προφορική κατάθεση δεν ήταν με τον δικηγόρο της. Διαπιστώνουμε και άλλες κατηγορίες, και θα τις καταθέσουμε, αυτό της αρπαγής. Έχει ένα «χρυσό» πατέρα και αδελφή και είναι δίπλα της από την πρώτη στιγμή.

Ο 34χρονος, ο οποίος νωρίτερα προφυλακίστηκε, κατηγορείται για τη βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και τον βιασμό της 32χρονης.