Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του 32χρονος, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι σε βάρος της 22χρονης στην Ερμού και είναι κατηγορούμενος για  απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Στο στάδιο της προανακριτικής διαδικασίας ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε ισχυριστεί  πως τραυμάτισε με μαχαίρι την άτυχη κοπέλα επειδή θεώρησε πως είναι πράκτορας και τον ακολουθεί, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα αν προέβαλε τον ίδιο ισχυρισμό και ενώπιον του  ανακριτή , ο οποίος με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέας, έδειξαν στον  32χρονο το δρόμο για τη φυλακή.

«Είναι καλύτερα»

Το κορίτσι υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και όπως λέει ο πατέρας της σήμερα είναι καλύτερα. «Είναι καλύτερα πολύ καλύτερα από ότι ήταν χθες. Χθες μίλησα με τον γιατρό δεν μου είπε πολλά πράγματα, μου είπε σταθερά και αργά αυτό μόνο».

Οι εικόνες από το δερμάτινο μπουφάν που φορούσε το κορίτσι την μέρα της επίθεσης είναι χαρακτηριστικές της αγριότητας των χτυπημάτων.

Η φοιτήτρια μόλις άνοιξε τα μάτια της τρομοκρατημένη έκανε μόνο μία ερώτηση. «Το μόνο που θέλει, που ζητάει και ρωτάει είναι αν αυτός είναι στην φυλακή», είπε ο πατέρας της.

Τα ρούχα της φοιτήτριας μετά τα μαχαιρώματα: