Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 69χρονος κατηγορούμενος που το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σκότωσε τον τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι την κρίσιμη ώρα της τέλεσης της αξιοποινης πράξης βρισκόταν σε βρασμώ ψυχικής ορμής, καθώς ο γαμπρός του τον έβρισε και του μίλησε άσχημα. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε πως έχει μετανιώσει για ό,τι έγινε.

Μάλιστα, ο 69χρονος είπε πως η σχέση που είχε με τον γαμπρό του δεν ήταν καλή καθώς ο κατηγορούμενος τον είχε καταγγείλει πως κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώθηκε από την έκθεση του παιδοψυχιάτρου.

Την ίδια ποινική μεταχείριση επιφύλαξε η δικαιοσύνη και για τη σύζυγό του 69χρονου, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία και επίσης κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη. Και εκείνη κατά πληροφορίες στην απολογία της αναφέρθηκε στις τεταμένες σχέσεις του ζευγαριού με τον γαμπρό τους και στα όσα του καταλόγιζαν.

Σύμφωνα μάλιστα με την κατάθεση της κόρης του ζευγαριού και συζύγου του θύματος, η μητέρα της φώναζε στον πατέρα της «ρίξτου, ριξτου» από το θυροτηλέφωνο.
Το επόμενο διάστημα οι συνήγοροι της θα καταθέσουν προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησης .