Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την τέλεση του ετήσιου μνημόσυνου για τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο. Υπενθυμίζουμε ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ στις 27 Φεβρουαρίου.

Σε αυτό δεδομένα θα βρίσκονται όλα τα μέλη της οικογένειας, ενώ την τελετή θα πραγματοποιήσει ο πρεσβύτερος του Γουίνδσορ, Κρίστοφερ Κόκσγουορθ. Σε αυτήν αναμένεται να βρεθούν και πολλοί οι οποίοι θα θελήσουν να τιμήσουν την μνήμη του.

Σίγουρα δε θα παρευρεθεί ο Βασιλιάς Κάρολος λόγω της κατάστασης της υγείας του μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο. Αντίθετα, θα τον εκπροσωπήσει η Βασίλισσα Καμίλα. Την ίδια ώρα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να παρευρεθεί και εκείνος για να τιμήσει τη μνήμη του νονού του.

Από εκεί και πέρα μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να επιβεβαιωθούν οι παρουσίες και των υπολοίπων που θα θελήσουν να παρευρεθούν στην τελετή. Υπενθυμίζουμε πως η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο στις 10 Ιανουαρίου στην εκκλησία της Αναστάσεως στο Τατόι σε μια τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.