Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος από τη Ζάκυνθο που κατηγορείται ότι εξανάγκασε την σύντροφό του να πάρει χάπια και να αποβάλει το μόλις δύο μηνών έμβρυο που κυοφορούσε.

Ο 27χρονος πήγε το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή της Ζακύνθου και απολογούνταν για σχεδόν 5 ώρες.

Οι περιοριστικοί όροι

Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και να μην πλησιάζει την 19χρονη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες από το imerazante.gr

Επίσης του επιβλήθηκε:

-καταβολής εγγυοδοσίας (2.000 ευρώ)
-απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα
-εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη κοπέλα ισχυρίστηκε ότι υπεύθυνος για τη βίαιη αποβολή του παιδιού της είναι αποκλειστικά ο σύντροφός της.

«Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: ‘Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί’. Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε: ‘Πιες τα’».

Η γιαγιά της 19χρονης υποστήριξε ότι δέχτηκε απειλές από τον 27χρονο, ενώ τόνισε πως η εγγονή της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Την ώρα που ο 27χρονος σύντροφος της νεαρής είναι ο μοναδικός κατηγορούμενος για την κακοποίηση και την αποβολή της 19χρονης, κοινοί φίλοι του ζευγαριού λένε πως ο 27χρονος ήθελε όσο τίποτα αυτό το μωρό.