Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 27χρονος ο οποίος έδεσε, χτύπησε και έδωσε στην 19χρονη σύντροφό του φάρμακα για να αποβάλει στη Ζάκυνθο. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την κατηγορία της διακοπής κύησης, για ενδοοικογενειακή βία και για άσκηση σωματικής βίας

Το ζευγάρι δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα. Όλα όμως άλλαξαν όταν η 19χρονη έμεινε έγκυος, μέχρι που ο 27χρονος την πήγε στο σπίτι του και προέβη στην αποτρόπαια πράξη του.

«Την έδεσε, ενώ τον ικέτευε να σταματήσει και καλούσε σε βοήθεια. Της έδωσε χάπι και μετά της έβαλε κολπικό φάρμακο για να αποβάλει. Μιλάμε για ανθρώπινο τέρας. Τη χτύπησε δυνατά. Όταν είσαι δεμένος και σε χτυπάνε είναι η αντάρα της ψυχής που δεν μπορείς να αντιδράσεις, είναι και το ψυχολογικό», είπε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

Μάλιστα, της αφαίρεσε το κινητό για μην μπορεί να επικοινωνήσει με τους δικούς της. Στο νοσοκομείο της Ζακύνθου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κοπέλα είχε χάσει το έμβρυο που κυοφορούσε.

«Φλίπαρε με το που άκουσε για το παιδί. Ήταν τόσο βάναυση η κίνηση του 27χρονου, που πιστεύω δεν θα υπάρξει επιείκεια από τις ελληνικές Αρχές» συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.