Την υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη ανακοίνωσε ότι στηρίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, στην τοποθέτησή της κατά τη διάρκεια του 4ου συνεδρίου του κόμματος.

«Είμαι πάρα πολύ νέο μέλος στο κόμμα. Θέλω να σας πω ότι όταν σε μεγάλη ηλικία είπα να ασχοληθώ με την πολιτική, βλέποντας τα κόμματα ήμουν πάντα αριστερή και έψαχνα να βρω το κόμμα που μου ταιριάζει, και στον ΣΥΡΙΖΑ βρήκα κοινή συμπόρευση με τις αξίες του κόμματος. Ο Τσίπρας με ενέπνευσε και μπήκα στο κόμμα. Είδα αγάπη, ομόνοια και συνεργασία στον ΣΥΡΙΖΑ. Είδα νέες ιδέες σε παιδεία και υγεία», τόνισε η Αθηνά Λινού.

«Θυσία για εκείνη να είναι υποψήφια – Χρειαζόμαστε μια προσωπικότητα σαν την Όλγα»

Αναφερόμενη στον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε πως πιστεύει «ότι ο Στέφανος μπορεί να προσφέρει πολλά στο κόμμα και στην κοινωνία».

«Όμως, βλέποντας τους αριθμούς, πέφτουμε και καταρρέουμε», προσέθεσε ωστόσο.

Για να προσθέσει, στη συνέχεια: «Χάρηκα όταν άκουσα την συγκροτημένη ομιλία της Όλγας. Την Όλγα την ήξερα, είναι συνάδελφός μου και έχει αποδείξει την αξία της μέχρι σήμερα. Την παρατηρώ 8 μήνες στη Βουλή και την θαυμάζω όπως και σήμερα».

«Η συμπεριφορά της είναι σταθερή και ώριμη, ακόμα και όταν μιλάει με βουλευτές άλλων κομμάτων. Είναι ένα υπόδειγμα δημοκράτη, που μπορεί να συνεργαστεί με όλους. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να την ευχαριστήσω, γιατί είναι θυσία για εκείνη να είναι υποψήφια. Χρειαζόμαστε μια προσωπικότητα σαν την Όλγα», είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία της η Αθηνά Λινού για την Όλγα Γεροβασίλη.