Συμβασιούχος στον δήμο Ωρωπού ήταν και η σύζυγος του 45χρονου αυτοαποκαλούμενου «παλαιοχριστιανού» Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, που ζούσαν σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία. Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», η σύζυγος του ήταν υπάλληλος του δασαρχείου Μαραθώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 45χρονος δούλευε με τηλεργασία στον τομέα καθαριότητας του δήμου Ερέτριας. «Δεν είχαμε δει ποτέ το πρόσωπό του. Είχε έρθει με μετάταξη από τον δήμο Ηλιούπολης με νόμιμο τρόπο καθώς επικαλέστηκε λόγους υγείας και συγκεκριμένα λόγω κινητικότητας. Είχε δηλώσει τη διευθυνσή του στον Ωρωπό και ερχόταν κανονικά στη δουλειά. Μέχρι να ξεκινήσει ο COVID-19 ηταν κανονικά στην υπηρεσία του, αργότερα δούλευε εξ΄αποστάσεως» είπε η αντιδήμαρχος Ερέτριας Βούλα Αμερικάνου το πρωί στο Mega.

«Τσακωνόταν με τα άλλα παιδιά που δούλευαν μαζί»

Στην εκπομπή μίλησε συνάδελφος της Σεβαστής, κάνοντας λόγο για μία ιδιότροπη γυναίκα, που συχνά τσακωνόταν με τους συναδέλφους της.

«Εργαζόταν εδώ το 2018 ή το 2019. Την είχαμε εδώ δύο οκτάμηνα. Μετά οι συμβασιούχοι ανανέωσαν άλλο ένα οκτάμηνο. Ήταν έξω. Σε έργα ήτανε, εντάξει… Είχε λίγα θέματα, τσακωνόταν με τον κόσμο και μετά την έφερε ο δασάρχης μέσα εδώ να καθαρίζει, να σκουπίζει και καλά… Τον τελευταίο, δηλαδή, λίγο καιρό πριν τελειώσει η σύμβαση, την έφερε μέσα. Δημιουργούσε θέματα έξω» είπε.

«Τσακωνόταν με τα άλλα παιδιά που δούλευαν μαζί. Ήταν λίγο ιδιότροπη. Ερχόταν από Αγίους Αποστόλους. Έμενε Κάλαμο και ερχόταν Καπανδρίτι. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος. Να σκεφτείτε και δύο φορές από Αγίους Αποστόλους-Καπανδρίτι, που είναι γύρω στα 25-27 χλμ., είχε έρθει με ποδήλατο» πρόσθεσε.