Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Παλαιοχριστιανών από την ορεινή Κορινθία.

Ο πατέρας της οικογένειας αφέθηκε ελεύθερος από τις Αρχές μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη. Λίγη ώρα μετά ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Live News».

«Είχαμε ένα σκυλάκι και ήρθε η αστυνομία και το πήρε. Δεν ήταν νηστικό το σκυλί. Υπήρχε και δεύτερο σκυλί αλλά πήραν μόνο το ένα. Αισθάνομαι αδέλφια μου τους αδικημένους. Ήταν στο κρατητήριο ένας από την Αλβανία που είναι στην Ελλάδα 30 χρόνια, και τώρα θυμήθηκαν πως δεν έχει χαρτιά; Δεν είμαστε ένοχοι μέχρι να αποδειχτεί η αθωότητά μας. Εγώ στο κελί ήμουν με έναν βιαστή. Ένας άνθρωπος που ήταν μεθυσμένος θα μπει στο ίδιο κελί με έναν βιαστή;», είπε αρχικά για τις έρευνες των Αρχών.

Σε σχέση με το δείγμα DNA, ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών σημείωσε: «Το ζήτημα με το βιομετρικά έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και για κάποιους που αντιστεκόμαστε θα βρίσκουν να λένε. Αυτή η δικαστική εντολή παραβιάζει την αξιοπρέπεια και τα πιστεύω μου. Όταν μας συνέλαβαν ήταν όλοι εκεί, και οι κόρες μου για 20 ώρες. Εάν υπήρχε κάτι ύποπτο δεν θα το είχαν βρει; Εμένα τα πιστεύω μου είναι εναντίον των βιομετρικών».

Η προσωπική του ζωή

Επιπλέον, δε δίστασε να σχολιάσει την εξαφάνιση της συζύγου του και των παιδιών του, λέγοντας ότι «εγώ δεν είχα τηλέφωνο, δεν ξέρω τι γίνεται έξω. Δεν ξέρω πού είναι η γυναίκα και τα παιδιά μου. Θα πάω πρώτα να δω το παιδί μου στο «Παίδων» να δω ότι είναι καλά. Μας διαλύουν την οικογένεια και μας παίρνουν τα παιδιά. Εσείς ζείτε στην Ελλάδα, εγώ ζω στην Ευρώπη. Νομίζω πως δεν είναι εφικτό να μείνω εκεί που ήμουν. Έχει γίνει κέντρο διερχομένων».

«Εγώ κάνω τηλεργασία. Ας αποδείξουν ότι δεν δουλεύω όταν εγώ τους φτιάχνω αυτά που ανεβαίνουν στο υπουργείο. Κάνω μία δουλειά που διαρκεί καιρό. Έχω τη βάση του Δήμου στον υπολογιστή μου. Αν ζουσα στη Γερμανία με όσα αντιμετωπίζω θα καθόμουν και θα ζούσα μόνο από τα επιδόματα. Με 1.000 ευρώ καλούμαι να ταΐσω 8 στόματα. Αυτό δεν είναι ακριβώς επιλογή», σχολίασε για την εργασία του.

Τι είπε για την σχέση του με την Χρυσή Αυγή

«Δεν ισχύει αυτό για τον Παναγιώταρο. Πριν από 15 χρόνια δεν ήταν καν κόμμα η Χρυσή Αυγή. Μεγάλωσα σε κομμουνιστική οικογένεια. Πριν από 15 χρόνια ήπια μία μπύρα με τον Παναγιώταρο, αλλά δεν συζητάμε για το ότι με μεγάλωσε κουμουνιστής πριν από αυτό; Ήμουνα στο Χυτήριο, αλλά δεν είχε καμία σχέση με την πολιτική. Τότε, στο Χυτήριο, ήτανε μία θρησκευτική αντίδραση. Ποτέ δεν ήμουν ενταγμένος στη Χρυσή Αυγή», κατέληξε για την εμπλοκή του με την εγκληματική οργάνωση ο πατριάρχης της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών.