Στο αυτόφωρο της Κορίνθου οδηγήθηκε για μια σειρά αδικημάτων ο 45χρονος παλαιοχριστιανός που βρέθηκε να ζει σε πρωτόγονες συνθήκες σε λαγούμι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Mega ο 45χρονος ζητά γνωμάτευση από πραγματογνώμονα σχετικά με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει. Ο άνδρας κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως είχε περάσει από σχετική επιτροπή το 2020 και λόγω του κορωνοϊού δεν ανανεώθηκε.

Το αίτημά του καταχωρήθηκε και αναμένονται ανακοινώσεις για το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί.

Άφαντα τα παιδιά

Η εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου είπε νωρίτερα στην «Κοινωνία Ώρα Mega» ότι δεν έχει ζητηθεί DNA για να αποδειχτεί αν τα παιδιά ανήκουν στη συγκεκριμένη οικογένεια.

«Υπάρχει προκαταρκτική σε εξέλιξη που έχει διαταχθεί από αρμόδια εισαγγελέα στο ΑΤ Κορίνθου. Περιλαμβάνει την έρευνα μαζί με κοινωνικό λειτουργό στο σπίτι. Με εντολή εισαγγελέα επίσης απομακρύνθηκε το ένα ανήλικο παιδί της οικογένειας, 15 ετών» είπε.

«Δεν έχει ζητηθεί λήψη DNA για να αποδειχθεί εάν τα παιδιά ανήκουν στη συγκεκριμένη οικογένεια, αλλά έχουν ζητηθεί από τον εισαγγελέα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι τα παιδιά ανήκουν σε αυτή την οικογένεια» ανέφερε.

Σημειώνεται πως τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν να είναι άφαντα, μαζί με την μητέρα και η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.