Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό μετά από δύο μήνες παρουσίας του στο λιμάνι ο Κάρλος Καρβαλιάλ καθώς, εντός της ημέρα, αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, παίρνοντας τη θέση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όμως σε 11 παιχνίδια που έκατσε στον πάγκο των ερυθρόλευκων πήρε 5 νίκες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την ομάδα, μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-0).

Αναλαμβάνει υπηρεσιακός ο Συλαϊδόπουλος

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να πάει με υπηρεσιακό τεχνικό στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική της Super League (10/02-17:30), και όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος είναι προπονητής της Κ19 που απέκλεισε χθες την Ίντερ στο Φάληρο και προκρίθηκε στους «16» του Youth League.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται ήδη σε διαδικασία αντικατάστασης του Καρβαλιάλ και συζητούν με προπονητές, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ένα από τα ονόματα που είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού είναι αυτό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος ήταν προπονητής στη Σεβίλλη μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ έχει περάσει από τις Αλαβές, Εϊμπάρ, Λεβάντε, Οσασούνα, Βαγιαδολίδ και Μπιλμπάο στο παρελθόν.