Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Super League με τους ερυθρόλευκους να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία. Αυτά αποτυπώθηκαν και στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν είχε διάθεση να κάνει πολλές δηλώσεις. Αντίθετα, αυτές ήταν λίγες και στοχευμένες με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να χαρακτηρίζει ως ντροπή όσα συνέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Σλοβάκο διαιτητή Μαρέβκα.

«Ένα παιχνίδι στο οποίοι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν άξιζαν αυτό που συνέβη σήμερα εδώ. Είναι κλοπή των ανθρώπων που δουλεύουν και δεν θέλω να πω τίποτα άλλο» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Πορτογάλου κόουτς στην κάμερα της Cosmote TV.

«Ο VAR κοιμότανε όπως και με τον Ατρόμητο»

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου και αφού όπως επεσήμανε είδε ξανά τις επίμαχες φάσεις τόνισε: «Είχα την ευκαιρία να ξαναδώ τις φάσεις. Επιμένω στην αρχική μου εντύπωση πώς ήταν τόσο ξεκάθαρες οι φάσεις. Δεν είναι χέρι στο γκολ και είναι ξεκάθαρο πέναλτι. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν δόθηκαν.

Το διαφημιστικό αυτοκόλλητο είναι πάνω στο χέρι του παίκτη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δόθηκε χέρι. Επίσης το πέναλτι είναι τόσο ξεκάθαρο. Η ανατροπή πάνω στον Ναβάρο. Και θέλω να θυμίσω πώς και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο VARιστας κοιμότανε (όπως και σήμερα). Ήταν ξεκάθαρο πέναλτι στον Ποντένσε και αυτά μας έχουν κοστίσει βαθμούς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο: «Οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες γιατί οι παίκτες δεν θα νιώθουν την ίδια αυτοπεποίθηση με το εάν θα είχαν πάρει αποτέλεσμα. Θα πρέπει όμως να αντιδράσουμε και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό την Τετάρτη».