Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 14χρονης στο Ρέθυμνο. Οι Αρχές, μετά από την άρση απορρήτου, έχουν στα χέρια τους πλέον το κινητό της ανήλικης κοπέλας και έχουν πρόσβαση σε όλες τις συνομιλίες της.

Ήδη από τα πρώτα στοιχεία που έχουν προκύψει είναι ξεκάθαρο ότι στην υπόθεση δεν εμπλέκονται μόνο οι 12 κατηγορούμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των ατόμων είναι μεγαλύτερος και αναμένεται σύντομα και άλλοι να βρεθούν στο αστυνομικό τμήμα για καταθέσεις.

Συγκεκριμένα, δεκάδες άνδρες ζητούσαν ερωτικό ραντεβού μαζί της και υπάρχουν μηνύματα και συνομιλίες που βρίσκονται πια στα χέρια των Αρχών.

Ο Πακιστανός δούλευε στα χωράφια του πατέρα της 14χρονης

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το cretapost ο 38χρονος Πακιστανός, ο οποίος κατηγορείται και βρίσκεται ήδη στη φυλακή για άλλη υπόθεση, δούλευε στα χωράφια του πατέρα της 14χρονης.

Εκείνη την περίοδο που ξεκίνησαν όλα ο άνδρας από το Πακιστάν βρισκόταν στον Μυλοπόταμο και δούλευε στα χωράφια για να βγάλει τα προς το ζην. Εκεί φαίνεται ότι γνώρισε και την 14χρονη και την προσέγγισε.

Ο 38χρονος υποστήριξε πως η 14χρονη, η οποία τότε ήταν μικρότερη, συναίνεσε για να συνευρεθούν, ωστόσο δεν έπεισε με όσα είπε τους δικαστικούς λειτουργούς.

Το βάρος στην στήριξη του κοριτσιού

Το προσεχές διάστημα η 14χρονη κοπέλα αναμένεται να καταθέσει ξανά στους αστυνομικούς. Οι Αρχές έχουν φροντίσει να υπάρχει παιδοψυχολόγος, ώστε να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν το ανήλικό κορίτσι.

Στην αρχική του κατάθεση φέρεται να είχε πει πως μόνο δύο από τους κατηγορούμενους τη βίασαν, ενώ με τους άλλους δέκα υπήρξε η συναίνεσή της. Φυσικά, όλα αυτά έχουν πλέον αλλάξει αφού οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τις συνομιλίες του κοριτσιού.

Το σημείωμα του πατέρα της 14χρονης πριν πεθάνει

Ο πατέρας της 14χρονης σήμερα κοπέλας, μόλις έμαθε ότι η ανήλικη κόρη του ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του δίπλα σε μία φιάλη υγραερίου και δίπλα του ένα χειρόγραφο σημείωμα εξηγούσε το γιατί.  Ο ίδιος, με ένα χειρόγραφο σημείωμα, εξήγησε το γιατί.

Στενός συγγενής της οικογένειας διαβάζει στο MEGA τα τελευταία του λόγια: «Το σημείωμα έλεγε: «Έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου, και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την Αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του»», ενώ πρόσθεσε ότι για να γίνει γνωστή η αλήθεια πρέπει η Aστυνομία να ψάξει το κινητό της κόρης του.