Οι Ευρωεκλογές ζυγώνουν και οι διεκδικητές μιας θέσης στο Ευρωκοινοβούλιο αναζητούν πρωτότυπους τρόπους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Οπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, η πάλαι ποτέ αθλήτρια και μοντέλο, εκδότρια και μετέπειτα βουλευτής των ΑΝΕΛ, υπουργός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά, εφαρμόζει, μού λένε, από τις Βρυξέλλες, έναν πράγματι πρωτότυπο τρόπο για να υποδηλώσει την παρουσία της στην κούρσα των ευρωεκλογών (αν και ο Πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά του για υποψηφιότητες).

Η κ.Κουντουρά υπόσχεται ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες με πληρωμένα τα έξοδα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στον τυχερό που θα βρει το φλουρί στις βασιλόπιτες των κατά τόπους οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως μάλιστα με πληροφορούν καλά ενημερωμένοι αυτοδιοικητικοί, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, ήδη οι συνεργάτες της και η ίδια εμφανίζονται σωρηδόν σε βασιλόπιτες στα Νότια προάστια, στον Πειραιά, στην Καλλιθέα, τη Σαλαμίνα κλπ. με τις σχετικές προσφορές. Πρωτότυπος πράγματι τρόπος προεκλογικής καμπάνιας, αλλά καθόλου ευρωπαϊκός.