Μετά την ανακοίνωση του πρώτου κύματος καλλιτεχνών που θα δώσουν το παρόν στη σκηνή της 66ης απονομής των βραβείων Grammy για να μας χαρίσουν μοναδικές εμφανίσεις, μεταξύ των οποίων οι Billie Eilish, Dua Lipa και Olivia Rodrigo, το CBS ανακοινωσε την προσθήκη τριών νέων καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν κατά την τελετή απονομής των βραβείων.

View this post on Instagram

A post shared by CBS (@cbstv)

Πρόκειται για τους Travis Scott, Luke Combs και Burna Boy, οι οποίοι με τη σειρά τους είναι υποψήφιοι για βραβεία Grammy. Ο ράπερ Travis Scott είναι υποψήφιος για το καλύτερο rap album της χρονιάς με το «Utopia», ο σταρ της country Luke Combs είναι υποψήφιος για την καλύτερη country solo performance με τη δική του εκδοχή του «Fast Car» του Tracy Chapman, ενώ ο Νιγηριανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Burna Boy, ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης αφρικανικής μουσικής, είναι επίσης υποψήφιος σε τέσσερις κατηγορίες.

View this post on Instagram

A post shared by CBS (@cbstv)

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου του κυριακάτικου ποδοσφαιρικού αγώνα του NFL (Κάνσας Σίτι – Μπάφαλο), όπως ακριβώς έγινε και η ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου του αγώνα AFC wild-card. Και τα δύο παιχνίδια μεταδόθηκαν από το CBS, το οποίο μεταδίδει και τα Grammy από το 1973.

View this post on Instagram

A post shared by CBS (@cbstv)

Σύμφωνα με το Deadline, η λαμπερή τελετή απονομής με παρουσιαστή τον Trevor Noah, ο οποίος μάλιστα είναι και υποψήφιος για ένα Grammy φέτος, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena, του Λος ‘Αντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBS. Θα είναι επίσης διαθέσιμη για streaming στο Paramount+. Για άλλη μια φορά, η τελετή απονομής των βραβείων Grammy 2024 αναμένεται να είναι μια από τις εκδηλώσεις με τα περισσότερα -και μεγαλύτερα- αστέρια της μουσικής βιομηχανίας.