Tην Τρίτη 23/1 απολογείται στον ανακριτή ο 23χρονος ο οποίος οδηγήθηκε στα δικαστήρια, με βάση το ένταλμα σύλληψης, για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου αγοριού της συζύγου του στα Μέγαρα, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις.

Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Είχε προηγηθεί νωρίς το πρωί η σύλληψη του μετά στα Μέγαρα μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, με τον δικηγόρο του ωστόσο να υποστηρίζει ότι παραδόθηκε και ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού με τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 23χρονος είχε χτυπήσει τόσο την σύντροφό του όσο και τ’ άλλα τρία παιδιά της. Ο 4χρονος συνεχίζει να δίνει τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή, με το ιατρικό δελτίο που είχε εκδώσει το νοσοκομείο να αναφέρει το παιδί φέρει βαριά τραύματα, τα οποία έχουν επηρεάσει τη νευρολογική του ικανότητα.

Το δράμα που βίωνε ο 4χρονος ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις 10 Ιανουαρίου όταν και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα μετά από κακοποίηση.

Μετά την έρευνα της μητέρας του και τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι και τα υπόλοιπα τρία παιδιά είχαν πέσει θύματα βίας από τον 23χρονο. Οι αστυνομικές Αρχές εξέδωσαν αμέσως ένταλμα σύλληψης, όμως ο δράστης είχε εξαφανιστεί.