Ένταλμα σύλληψης για βαριές κατηγορίες, εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές σε βάρος του 23χρονου, που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια το 4χρονο αγοράκι από τα Μέγαρα.

Ενώ το παιδί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και ήδη με παρέμβαση της εισαγγελίας τα αδέλφια του έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι, ασκήθηκε σε βάρος του 23χρονου ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο φερόμενος ως δράστης της άγριας κακοποίησης του παιδιού, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας καθώς και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

«Εγκεφαλικά δεν πάμε καλά»

Στο MEGA μίλησε ο βιολογικός πατέρας του 4χρονου. Όπως ανέφερε, «εγκεφαλικά δεν πάμε καλά. Στο νοσοκομείο είμαι. Δεν γνώριζα τι ζούσαν τα παιδιά. Άμα το γνώριζα, θα τα έπαιρνα. Του δεύτερου γιου μου του έχουν βάλει λάμες στο χεράκι. Ο μικρός είναι σοβαρά».

Επίσης, στο MEGA μίλησε αποκλειστικά και συγγενής της μητέρας των κακοποιημένων αγοριών. «Σε νέο χειρουργείο υποβλήθηκε ο 4χρονος. Οι γιατροί ανακάλυψαν πως το δεύτερο αγοράκι είχε κάταγμα και χρειαζόταν χειρουργείο. Το παιδί λέει όλη την αλήθεια πως έτρωγαν ξύλο από τον δράστη. Τους χτύπαγε με σίδερο και τους έλεγε να μην πουν τίποτα. Έμαθα πως είναι στα Μέγαρα και κρύβεται εκεί ο δράστης».