Φωτογραφίες ντοκουμέντα από την δράση της Greek Mafia έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μαρτυρώντας τον τρόπο με τον οποίο τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δρούσαν.

Ο «αόρατος πόλεμος» εντός των υψηλόβαθμων τάξεων της μαφίας πέρα από τις δολοφονικές ενέργειες εμπεριείχε και χτυπήματα σε επιχειρήσεις και συμφέροντα του αντίπαλου δέους.

Στα φωτογραφικά ντοκουμέντα που παρουσιάζει το Mega μέλη της Greek Mafia φαίνονται να πραγματοποιούν επίθεση τον Ιούνιο του 2023 σε βενζινάδικο συμφερόντων της οικογένειας Σκαφτούρου στον Ασπρόπυργο.

Κατά το μαφιόζικο χτύπημα από του ένοπλους κουκουλοφόρους πυρολύθηκαν μεταξύ άλλων και ορισμένα φορτηγά. Ο στόχος δεν θεωρούνταν καθόλου τυχαίος καθώς εντός των φορτηγών υπήρχαν για την κατασκευή λαθραίων τσιγάρων, γεγονός που οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά. Η επίθεση αυτή ήταν μόνο ένα κομμάτι στον πόλεμο για την επικράτηση παράνομων δραστηριοτήτων μεταξύ των οποίων και το λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Άλλες φωτογραφίες αφορούν στην επίθεση σε εγκαταστάσεις στη Δυτική Αττική. Τουλάχιστον οχτώ άτομα, βαριά οπλισμένα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προχώρησαν σε εμπρησμό.

Απήγαγαν σωφρονιστικό υπάλληλο και τον βασάνισαν

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της μαφιόζικης συμμορίας είχαν απαγάγει ένα σωφρονιστικό υπάλληλο από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος φέρεται να παρείχει βοήθεια σε ένα από τα δύο άτομα που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό τον Ιούνιο του 2023.

Τα μέλη της συμμορίας τον βασάνιζαν επί τρεις ημέρες, ζητώντας του πληροφορίες για τη βομβιστική επίθεση, με τον σωφρονιστικό υπάλληλο να αποκαλύπτει τα πάντα.