Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός 54χρονου που εμπλέκεται στο κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό. Υποστήριξε ότι πάνε να τον μπλέξουν, θα αρνηθεί πως ήξερε το παρασκήνιο και θα υποστηρίξει πως η ηλικία των κοριτσιών τού ήταν άγνωστη.

«Είμαι 54. Στην αρχή δεν γνώριζα, μετά έμαθα. Ήταν 16. Μου είχε δείξει ταυτότητα πως είναι 18», ισχυρίστηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως είπε αφού είχε δει την ταυτότητα της ανήλικης, που την έγραφε ως ενήλικη, η κοπέλα του ζήτησε να πατσίσουν, με τις υπηρεσίες της, για ένα τατουάζ. «Μου λέει βγαίνω με πελάτες και αν γίνεται να πληρωθώ με τατουάζ. Ήταν ωραία κοπέλα, δέχτηκα» είπε.

Ο άντρας λίγο πριν περάσει την πόρτα του αστυνομικού τμήματος και παραδοθεί μίλησε αποκλειστικά στο Live News. «Μου λέει φίλος μου ότι θέλω να βγω μαζί της, με ρώτησε πόσα παίρνει και του είπα θα την ρωτήσω. Την ρώτησα και αυτός είπε ότι είναι πολλά»

«Έκανα βλακεία»

Ο άντρας θα παραδεχτεί πως πλήρωσε για τον έρωτα των κοριτσιών, θα αρνηθεί πως ήξερε το παρασκήνιο και θα υποστηρίξει πως η ηλικία τους του ήταν άγνωστη. «Η 17χρονη», λέει, «μου ζήτησε συγγνώμη».

Θα πεο πως γνώριζε και την 15χρονη, αλλά δεν είχε σεξουαλική επαφή μαζί της. «Πάνε να με μπλέξουν. Δεν προωθώ κορίτσια. Μπορεί να πηγαίνω με γυναίκες, αλλά δεν πουλάω, δεν εκδίδω», είπε.