Όλο και πληθαίνουν οι φρικιαστικές αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον τρόπο λειτουργίας του κυκλώματος μαστροπείας που εκπόρνευε ανήλικα κορίτσια στην Αττική.

Ο ρόλος του «φωτογράφου»

Βασικό ρόλο στην οργάνωση, μαζί με τη «Λορέλα», φέρεται να είχε κι ένας άντρας που παρουσιάζεται ως ο «φωτογράφος» των νεαρών κοριτσιών κι έχει ήδη προφυλακιστεί.

Ο ίδιος ανέφερε: «Γνώρισα τα κορίτσια μέσω του διαδικτύου. Είχαμε κοινούς φίλους και μου τις έβγαλε προτεινόμενες. Δεν έχω κάνει αυτά για τα οποία κατηγορούμαι. Εκείνες με προσέγγισαν, λέγοντάς μου ότι ήταν ενήλικες, και ήθελαν να τις φωτογραφίσω για να ανεβάσω φωτογραφίες τους. Πράγματι τις φωτογράφισα σε μια πισίνα. Όχι προκλητικά. Εκείνες μου έδωσαν προκλητικές τους φωτογραφίες, τις οποίες είχαν βγάλει μόνες τους. Δεν πήρα ποτέ χρήματα και δεν έκλεινα εγώ ραντεβού. Έχω μπλεχτεί λόγω της γνωριμίας μου με την 30χρονη».

Οι Αρχές έχουν ανακαλύψει τις αγγελίες μέσω των οποίων φέρεται να προωθούσε τις ανήλικες  ο «φωτογράφος».

Η εν λόγω αγγελία είχε αναρτηθεί στις 6 Απριλίου του 2023 κι ανέφερε: «Λόγω πολυκοσμίας, λίγο υπομονή και παρακαλώ πολύ όλοι θα εξυπηρετηθούν. Η κοπέλα είτε μόνη της είτε και οι δύο μαζί είναι σούπερ καλές, αλλά δεν κάνουν πολλά ραντεβού την ημέρα για να είναι ξεκούραστες».

Μητέρα ανήλικης: «30 χρόνων έκανες παρέα με ένα 14χρόνο;»

Η 15χρονη είναι η μοναδική που επιμένει στην καταγγελία της για την υπόθεση μαστροπείας, καθώς η 17χρονη αρνείται εκ νέου ότι «στρατολογήθηκε» από την 30χρονη, η επονομαζόμενη ως «Λορέλα», και υποστηρίζει πως δεν υπήρξε θύμα κανενός κυκλώματος.

Η μητέρα της ανήλικης μίλησε στο Live News και έδωσε την δική της εξήγηση για τις συγκλονιστικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών.

«Ένιωσε ότι θα μείνει χωρίς μάνα το παιδάκι αυτό και θεώρησε ότι πρέπει να την προστατέψει. Να προστατέψει το παιδάκι, να μην μείνει χωρίς μάνα. Το πρωί που ξυπνάει ο δικός μου ο γιος για να πάει σχολείο, ξύπνησε η μικρή και της είπα ότι εχθές το βράδυ με πήρε η …. τηλέφωνο 21:45, μέσα από τις φυλακές με απόκρυψη. Μου λέει «Σε παρακαλώ, βοήθησε με. Εγώ ό,τι έκανα, το έκανα γιατί την αγαπάω». Της λέω «συγγνώμη, 30 χρόνων έκανες παρέα με ένα 14χρόνο; Εγώ πόσες φορές σου είπα να σταματήσεις να κάνεις παρέα με την μικρή;»

Πατέρας αισθητικού: «Πού είναι αυτά τα πολλά λεφτά που λένε;»

Οι δικαστές ήδη άρχισαν τις προφυλακίσεις με τον πατέρα της αισθητικού, που φέρεται να έπαιξε κεντρικό ρόλο, να μιλάει αποκλειστικά στο Live News και να υπερασπίζεται την κόρη του.

  • Πατέρας προφυλακισμένης: «Εμείς δεν έχουμε μπλέξει ποτέ με δικαστήρια, είναι άνθρωπος που πιστεύει σε όλους. Μου είχε πει αρχές του Γενάρη «Μπαμπά, μπορείς να μου δίνεις το ενοίκιο;» Που είναι αυτά τα πολλά λεφτά;».
  • Δημοσιογράφος: Δηλαδή, αν έκανε αυτή την δουλειά θα είχε πάρα πολλά λεφτά;
  • Πατέρας προφυλακισμένης: Ναι, θα είχε πάρα πολλά. Θα είχε αλυσίδες, τέτοια πράγματα. Θα σου πω ένα πράγμα και πίστεψε με, η γυναίκα μου της αγόραζε παντελόνια. Στην αρχή με την κρίση, είχε δουλέψει σε ένα καφενείο. Μετά έπεσε η δουλειά και μπήκε στο ταμείο (ανεργίας). Μετά πήρε ένα πτυχίο, κάτι μαθήματα εκεί, να φτιάχνει βλεφαρίδες.

Οι μαρτυρίες όπως είναι φυσικό αντικρουόμενες, οι φερόμενοι ως δράστες θέλουν να βγάλουν τις κατηγορίες από πάνω τους και όσοι τους καταγγέλλουν ζητούν δικαίωση. στο αδιανόητο τρίγωνο θέση έχουν και οι άντρες που πρόθυμα δέχονταν ως αληθινή την ηλικία των 20 ετών που ξεστόμιζαν τα ανήλικα κορίτσια πριν τις ηθικά και ποινικά κολάσιμες συνευρέσεις.

Μητέρα 30χρονης: «Η κόρη μου δεν έκανε τίποτα»

Στο Live News μίλησε και η μητέρα της 30χρονης «Λορέλα». Ως αναμενόταν αρνήθηκε την εμπλοκή της κόρης της επιμένοντας στην αθωότητα της.

«Την κόρη μου την γνωρίζει όλος ο κόσμος, δεν είναι μπλεγμένη. Δεν έχει μπλέξει ποτέ. Δούλευε το κορίτσι, δούλευε. Έκανε δύο δουλειές (για να επιβιώσει). Έχω πάθει καρδιακό, έχω μείνει κάγκελο. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν άνθρωπο. Αυτό είναι το μήνυμά της και δεν θα αλλάξει ποτέ. Δούλευε από μικρή. Με τα λεφτά από τις βλεφαρίδες πλήρωνε τη δασκάλα που είχε για το παιδί της. Βέβαια θα είχε χρήματα, αν έκανε όλα αυτά. Έχει μιλήσει ήδη η Δ… (17χρονη). Η Λορέλα ήθελε να την ξεμπλέξει, όχι να κάνει κακό σε κανέναν. Μακάρι να βγει η αλήθεια και να ξεμπλέξει από αυτό το πράγμα. Σας το λέω, δεν έκανε τίποτα. Την είδα την 17χρονη που ερχόταν για βλεφαρίδες» υποστήριξε η μητέρα της 30χρονης.

Την Παρασκευή θα απολογηθεί κι ο αναφερόμενος στην δικογραφία ως «Κώστας», όπου φέρεται να είναι πελάτης.

Ο συγκεκριμένος φαίνεται ότι είχε βρεθεί τόσο με την 17χρονη, τουλάχιστον 20 φορές καταβάλλοντας το αντίτιμο των 200 ευρώ, όσο και μαζί με την 15χρονη σε ξενοδοχείο.