Απολογούνται οι τρεις πρώτοι -από τους έξι- κατηγορούμενους για το κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικες, ανάμεσα τους και η διαβόητη Λορένα.

Ωστόσο μία 17χρονη που φέρεται να είναι μεταξύ των θυμάτων του κυκλώματος, προσπαθεί με δηλώσεις στις κάμερες να αθωώσει τη φερόμενη αρχηγό, Λορένα τονίζοντας ότι δεν την είχε εξωθήσει στην πορνεία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Όπως είπε εκείνη προσπαθούσε να την αποτρέψει και ό,τι γινόταν γινόταν με την θέλησή της. Ανέφερε ότι αυτή εξώθησε στην πορνεία την 15χρονη και φαίνεται να επιρρίπτει ευθύνες στην 25χρονη που συνελήφθη χθες.

Στους συλληφθέντες αποδίδονται τα εξής αδικήματα: μαστροπεία, μαστροπεία με ανήλικη, μαστροπεία με ανήλικη κάτω των 15 ετών, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και πορνογραφία.

Ο τρόπος δράσης

Την ίδια στιγμή νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τρόπο δράσης της Λορέλας και της Έλενας, που είχαν αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό, με θύματα ανήλικες.

Η 30χρονη Λορέλα από την Αλβανία, μητέρα ενός αγοριού, και η 25χρονη Έλενα «ψάρευαν» τα κορίτσια σε κλαμπ, με δόλωμα τη χλιδάτη ζωή που έκαναν οι ίδιες.

Η Λορέλα έφερνε στο διαμέρισμα της, στον Κολωνό, τις ανήλικες, τις οποίες «στρατολογούσε», ωστόσο τόσο στην πολυκατοικία, όπου έμενε, όσο και στη γειτονιά, εμφανιζόταν ως αισθητικός, για να δικαιολογήσει την συχνή παρουσία των κοριτσιών στο σπίτι της.