Για τον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου και τις συνθήκες που επικρατούν για τους ηθοποιούς μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρόγιαννη καλεσμένη στο «The 2night show».

«Εμάς τους παλιούς μάς έχουν λίγο κόψει από τις πολλές τηλεοράσεις. Ίσως γιατί νομίζουν ότι πληρωνόμαστε πάρα πολύ, ίσως γιατί έχουμε απαιτήσεις ανθρώπινες, δεν ξέρω, τα πράγματα είναι λιγο δύσκολα. Φυσικά και υπάρχει περίπτωση στον χώρο να με θεωρούν παράξενη, «είναι παράξενη γιατί θα μας ζητάει θέρμανση και κ@@@χαρτο». Περί αυτού πρόκειται. Γιατί αυτά που ζητάει η Δάφνη, αυτά είναι.

Δεν θεωρείται δεδομένο ότι θα πηγαίνουμε κάπου με τις στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής. Με δουλεύεις; Πέφτεις από τα σύννεφα; Είναι όλο και χειρότερα. Μιλάω και για τα θέατρα και την τηλεόραση. Είναι όλο και χειρότερα, δεν είναι καλύτερα. Πάμε σε μια όλο και πιο χαμηλή ποιότητα των πραγμάτων. Φέτος έχει 45 σήριαλ. Ποιος τα βλέπει και τα 45; Υπάρχει η λογική ότι έχει περισσότερος κόσμος δουλειά. Ναι, αλλά αν πληρώνονται ψίχουλα δεν έχει κανένας δουλειά έτσι» είπε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν φταίνε τα νέα παιδιά»

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μίλησε για την είσοδο των νέων παιδιών στην τηλεόραση και το θέατρο. «Δεν έχω παράπονο. Εντοπίζω πράγματα. Κανένα παράπονο δεν έχω. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις που βρίσκεσαι και που είσαι… Φυσικά υπάρχει και η αίσθηση του «φτάνει, να έρθει και κάποιος άλλος». Όπως και στη δική μου γενιά όμως, από τους 10, οι 2 θα ήταν οι παρουσιάσιμοι, έτσι και τώρα. Μπορεί να είναι και ο ένας μόνο που καταλαβαίνει τι κάνει γιατί δεν έχουν και την παιδεία που είχαμε εμείς… Κι εμείς ερχόμασταν δίπλα από κάποιον που ήξερε για να μάθουμε κάποια πράγματα. Δε γίνεται να βγει κάποιος και να σύρει αμέσως το καράβι… Δεν ξεκινάς μια μέρα και γίνεσαι καρπός από λουλουδάκι, πρέπει να περάσει από το φρούτο» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Δεν φταίνε τα νέα παιδιά. Τα καίνε. Στενοχωριέμαι γι’ αυτά περισσότερο, γιατί τους καταναλώνουν και σε τρία χρόνια δεν θα τους ξαναδείς. Τους βάζουν πρωταγωνιστές και μετά, τι θα κάνουν: Δεν θα τους βάλουν σε κάτι μικρότερο, και τι, θα πάνε σπίτι τους;».