Δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, εδώ και 12 μέρες, ο 31χρονος Μπάμπης, με τις Αρχές να χτενίζουν την περιοχή του αεροδρομίου στο Μεσολόγγι, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης βρέθηκε στο Μεσολόγγι και μίλησε για την εξέλιξη της έρευνας. «Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή γεωλογικά, με βάλτους, φράγματα, λιμνοθάλασσα. Το αντλιοστάσιο ερευνήθηκε από μεγάλη ομάδα. Έχοντας μελετήσει και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη μια σορός, στατιστικά, όσο και αν ερευνηθεί το σημείο, μπορεί να βρεθεί και τυχαία ή και ποτέ. Ο άνθρωπος που είναι στο κάδρο τα γνώριζε πολύ καλά γιατί είναι άνθρωπος της περιοχής. Συνεχίζονται οι έρευνες. Έχει ενεργοποιηθεί ο κυνηγετικός σύλλογος Αγρινίου και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή, δύο μεγάλες ομάδες που θα συνδράμουν» είπε στο «Mega Καλημέρα».

«Για να μην έχουμε μια νέα υπόθεση Άλεξ, που είχε πλατιάσει, δεν είχαμε βρει ποτέ τη σορό. Έχουμε ανησυχία, υπάρχουν σημεία που μπορεί να μη βρεθεί ποτέ η σορός. Υπάρχει μια ατμόσφαιρα που μας λέει ότι μπορεί να υπάρχει 2ο αυτοκίνητο και άτομο. Αν υπάρχει 2ο αυτοκίνητο ο Μπάμπης μπορεί να βρίσκεται εκτός της περιοχής ερευνών, εκεί σταματά και το σήμα του τηλέφωνου του Μπάμπη» συμπλήρωσε ο κ. Τσούκαλης.

«Γίνεται μια έρευνα για να δούμε στο συγκεκριμένο σημείο, συγκεκριμένη ώρα που ήταν εκεί ο κρεοπώλης, τι τηλέφωνα υπάρχουν στις κεραίες και τι σχέση έχουν με τον κρεοπώλη» συνέχισε κλείνοντας.