Οι έρευνες των Αρχών για τον εξαφανισμένο 31χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι συνεχίζονται για 11η μέρα και μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες, με τις ελπίδες να βρεθεί ζωντανός ο νεαρός κυνηγός να λιγοστεύουν.

Η Αστυνομία χτενίζει τις τελευταίες μέρες την περιοχή κάτω από το αεροδρόμιο, όπου που η κάμερα είχε εντοπίσει το αυτοκίνητο του 50χρονου κρεοπώλη το βράδυ της εξαφάνισης.

O κρεοπώλης  βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει πέσει σε αντιφάσεις. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στα ερωτήματα που του απευθύνουν οι αστυνομικοί, προβάλλει «αστείες» δικαιολογίες.

«Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου»

Drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις των Αρχών για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα.

Κι ενώ οι δυνάμεις και εθελοντές χτενίζουν την περιοχή, οι Αρχές εστιάζουν στα μηνύματα που αντάλλαξαν ο 31χρονος κυνηγός με τον 50χρονο κρεοπώλη. Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δύο άνδρες, ο 31χρονος ζητούσε πίσω 17.000 ευρώ που είχε δανείσει στον κρεοπώλη.

Η οικογένεια του Μπάμπη υποστηρίζει ότι ο 31χρονος έχει πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης, με τον πατέρα και την αδερφή του να κάνουν λόγο για άτομα που γνωρίζουν τι έχει γίνει και κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Όπως αναφέρει στο MEGA η αδερφή του η οικογένεια περιμένει να μάθει εάν όντως υπάρχει τρίτο άτομο που θα μπορούσε να δώσει λύση στον άλυτο γρίφο της εξαφάνισης. «Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου. Από εκεί και πέρα όποιος το έκανε, τι και πως, δεν με απασχολεί. Αυτό θα το δει η δικαιοσύνη και όποιος πρέπει. Το θέμα μας είναι να βρεθεί ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δεν θα της το έκανε ποτέ» είπε.

Όπως ανέφερε όταν ο Μπάμπης επισκεπτόταν το Μεσολόγγι -για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όπως ισχυρίζεται η αδερφή του- πήγαινε συχνά για καφέ ή για κυνήγι με έναν κοινό γνωστό του 50χρονου κρεοπώλη. «Θέλω να έρθει η στιγμή που θα πάρω όλες τις καταθέσεις και τα στοιχεία στα χέρια μου. Θέλω να δω τι έχει ειπωθεί, γιατί είμαστε μικρή κοινωνία», είπε.