Για ενδέκατη μέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου αγνοούμενο στο Μεσολόγγι, στις οποίες συμμετέχουν drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες.

Η αστυνομία συνεχίζει να «χτενίζει» συγκεκριμένη περιοχή κάτω από το αεροδρόμιο που η κάμερα είχε εντοπίσει το αυτοκίνητο του 50χρονου φίλου του, το βράδυ της εξαφάνισης.

Στο κάδρο των ερευνών μπαίνει ένα ακόμα πρόσωπο το οποίο, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, είχε επαφή με τον κρεοπώλη, γεγονός το οποίο προκύπτει από τα ψηφιακά ίχνη του 50χρονου.

Το άτομο που εξετάζεται φέρεται να επικοινώνησε με τον κρεοπώλη εκείνο το βράδυ και θα κληθεί να καταθέσει.

«Υπάρχει ένα άτομο μυστήριο»

Για δεύτερο άτομο που εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση μίλησε και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής.

«Υπάρχει ένα άτομο μυστήριο. Φαίνεται ότι κατάθεση πια θα παίρνει το τμήμα των Ανθρωποκτονιών από οποιονδήποτε «μπαίνει» πια στο κάδρο των Αρχών. Η αστυνομία εξετάζει ποια είναι η σχέση αυτού του ατόμου με τον κύριο ύποπτο», τόνισε ο ίδιος.

Προς διερεύνηση είναι μάλιστα η ύπαρξη δεύτερου οχήματος στο πάρκο των φωτοβολταϊκών στην περιοχή ενδιαφέροντος των Αρχών.

Ο κ. Καλλιακμάνης μίλησε και για την εξέλιξη των ερευνών: «Δεν είναι μόνο τα θολά νερά. Στην περιοχή εκεί είναι η λάσπη που μπορεί κάποιος να βουλιάξει κάτι και να μην βρει ποτέ κανείς τίποτα. Η αστυνομία έχει επικεντρωθεί σε μία μικρή περιοχή. Τα στοιχεία από κάμερες και τα ψηφιακά ίχνη δείχνουν ότι υπάρχει ένας κύκλος».

«Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου»

Η οικογένεια του Μπάμπη υποστηρίζει ότι ο 31χρονος έχει πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης, με τον πατέρα και την αδερφή του να κάνουν λόγο για άτομα που γνωρίζουν τι έχει γίνει και κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Όπως αναφέρει στο MEGA η αδερφή του η οικογένεια περιμένει να μάθει εάν όντως υπάρχει τρίτο άτομο που θα μπορούσε να δώσει λύση στον άλυτο γρίφο της εξαφάνισης. «Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου. Από εκεί και πέρα όποιος το έκανε, τι και πως, δεν με απασχολεί. Αυτό θα το δει η δικαιοσύνη και όποιος πρέπει. Το θέμα μας είναι να βρεθεί ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δεν θα της το έκανε ποτέ» είπε.

Όπως ανέφερε όταν ο Μπάμπης επισκεπτόταν το Μεσολόγγι -για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όπως ισχυρίζεται η αδερφή του- πήγαινε συχνά για καφέ ή για κυνήγι με έναν κοινό γνωστό του 50χρονου κρεοπώλη. «Θέλω να έρθει η στιγμή που θα πάρω όλες τις καταθέσεις και τα στοιχεία στα χέρια μου. Θέλω να δω τι έχει ειπωθεί, γιατί είμαστε μικρή κοινωνία», είπε.