Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 30χρονου που έχει εξαφανιστεί στο Μεσολόγγι συνεχίζονται. Οι Αρχές εξακολουθούν να έχουν στο κάδρο των 51χρονο κρεοπώλη ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που τον είδε.

Από την αρχή οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τις αντιφάσεις στις οποίες έχει πέσει στις καταθέσεις του ο 51χρονος, ενώ περιμένουν στοιχεία από το κινητό τηλέφωνό του το οποίο και εξετάζουν.

Ο τσακωμός για τα λεφτά που έσβησε ο κρεοπώλης

΄Σύμφωνα με το MEGA, ένα από τα πρώτα ευρήματα των Αρχών από το κινητό του 51χρονου αφορά έντονο διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες με αφορμή τα χρήματα που όφειλε ο κρεοπώλης στον 30χρονο. Αυτό τον διάλογο είχε σπεύσει να σβήσει από το Facebook ο κρεοπώλης, όμως οι Αρχές κατάφεραν να τον ανακτήσουν.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία, ο κρεοπώλης είχε αφήσει στο σπίτι το τηλέφωνο του το βράδυ που συνάντηση των 30χρονο.

Άφαντο το κινητό του 31χρονου

Επιπρόσθετα οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του κινητού του 31χρονου το οποίο εξακολουθεί να παραμένει άφαντο. Ωστόσο, μέσα από ειδικό πρόγραμμα γίνονται προσπάθειες ανάκτησης δεδομένων, οι οποίες μπορεί να αποφέρουν καρπούς.