Εντάλματα σύλληψης έρχονται εντός των επόμενων ωρών για την υπόθεση με την μυστηριώδη εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Στο επίκεντρο οι συνομιλίες

Οι Αρχές έχουν καταφέρει να ανακτήσουν δεδομένα από το τηλέφωνο του 31χρονου και να δείξουν τον δρόμο προς τα πού θα πρέπει να στραφούν οι έρευνες.

Αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν νέες εικόνες από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το τζιπ του κρεοπώλη και στέκονται σε μια σειρά από αντιφάσεις που έχουν διαπιστώσει.

Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο 50χρονος επανέλαβε πως θυμάται μόνο μέχρι τη στιγμή που άφησε τον νεαρό αγνοούμενο στο σημείο που του ζήτησε.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Αστυνομικοί, άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά κι εθελοντές έχουν σαρώσει μια έκταση 1.500 στρεμμάτων. Με βάρκες ερευνήθηκαν και σημεία της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο στοιχείο.

Οι έρευνες δύτη θα επικεντρωθούν στην περιοχή του αεροδρόμιου άλλα και στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια.

Η έκκληση της αδερφής του Μπάμπη

Η αδελφή του αγνοούμενου μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega για την πορεία των ερευνών και ανέφερε ότι η αγωνία τους είναι πολύ μεγάλη.

«Κάνω έκκληση όποιος ξέρει, να έρθει σε επικοινωνία, έστω και ανώνυμα. Κάποιος ξέρει», είπε χαρακτηριστικά η αδερφή του 31χρονου.