Η αναζήτηση του 31χρονου του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί συνεχίζεται. Οι Αρχές ερευνούν μια αρκετά μεγάλη περιοχή στο Μεσολόγγι προσπαθώντας να βρουν στοιχεία για τον Μιχάλη. Την ίδια ώρα προσπαθούν να ξετυλίξουν το νήμα μέσα από όσα τους λέει ο 51χρονος, αλλά και όσα βρίσκουν από τις κάμερες.

Δεδομένα ο κρεοπώλης έχει πέσει σε αντιφάσεις με τις κάμερες της περιοχής να τον προδίδουν. Σε αυτό στάθηκε και η αδερφή του 31χρονου μιλώντας στο MEGA: «Περιμένουμε την οποιαδήποτε ενημέρωση ότι βρέθηκε κάτι, είμαστε στο μαύρο σκοτάδι. Μια βδομάδα είχα να μιλήσω με τον αδερφό μου γιατί ήμουν στη Γερμανία και δούλευα. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι με χρήματα. Έως τώρα κάνουμε μόνο υποθέσεις. Πιστεύουμε ότι είναι εγκληματική ενέργεια γιατί η μητέρα μου μας μεγάλωσε μόνη της, ο αδερφός μου δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στη μητέρα μου, δηλαδή να εξαφανιστεί, ούτε θα έκανε κακό στον εαυτό του»

Έπειτα μιλώντας για τις καταθέσεις του 51χρονου είπε: «Το τι έχει πει ο 50χρονος για εκείνη τη νύχτα και σε σχέση με αυτό που έχουν δει οι Αρχές από κάμερες δεν έχουν καμία σχέση. Το όνομα του 50χρονου δεν το ήξερα το άκουσα την μέρα που μου το πε η μητέρα μου».

Το κενό μια ώρας και οι αντιφάσεις

Το πρωί της Πέμπτης, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στο Mega σημειώνοντας ότι: «Υπάρχει ένας κενός χρόνος μιας ώρας περίπου από το σημείο που άφησε τον Μπάμπη ο κρεοπώλης, μέχρι το σπίτι του. Αυτή η διαδρομή είναι 7 με 8 λεπτά. Δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνεις πάνω από 8 λεπτά, εκεί χάνεται μια ώρα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είναι στο κάδρο δεν μπορεί να δικαιολογήσει, δε θυμάται, αυτό το κενό».

Ο ιδιωτικός ερευνητής συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Την Πέμπτη τον καλεί ο Μπάμπης να πάει στο σπίτι να τον πάρει για να τον πάει σε ένα σημείο στην παλιά εθνική Μεσολογγίου – Ιωαννίνων σε ένα σημείο που είναι τα ΤΕΙ, ερημιά. Θα πήγαινε για κυνήγι. Εγώ ξέρω ότι όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν για κυνήγι πηγαίνουν με τις φόρμες και όχι ντυμένοι καλά.

Του λέει του ανθρώπου που είναι στο κάδρο ότι θα πάω με έναν φίλο μου. Αρχικά τον ρωτάει, και είπε ότι δεν του απάντησε ο Μπάμπης αλλά δεν είχε κανέναν λόγο να του κρύψει με ποιον θα πάει. Εκ των υστέρων λέει ότι θα πήγαινε με τον τάδε, τον οποίο τον καλεί η αστυνομία και ο άνθρωπος αρνείται ότι θα πήγαινε και ότι είχε επαφή με τον Μπάμπη. Είναι μια αντίφαση του ανθρώπου που είναι στο κάδρο».