Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 33χρονου στο Βόλο συνεχίζονται. Ο 50χρονος καθ’ ομολογία δράστης εμφανίζεται μεν μετανιωμένος, ωστόσο θέλει να ερευνηθεί εάν και άλλες κοπέλες ζούσαν τον ίδιο εφιάλτη με την κόρη του.

Για αυτό ο δικηγόρος του έχει καταθέσει να διεξαχθεί έρευνα σε όλα τα αρχεία του 33χρονου, τόσο στο κινητό όσο και στον υπολογιστή του. Έτσι, οι Αρχές τώρα ετοιμάζονται να ψάξουν να βρουν αυτά τα αρχεία αλλά και να εντοπίσουν εάν έχουν σταλθεί σε τρίτους.

Οι έρευνες όμως δε θα σταματήσουν εκεί αφού η αστυνομία θα ερευνήσει και το ενδεχόμενο να υπήρξαν και άλλα θύματα του 33χρονου. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία φίλης της 18χρονης η οποία αποκάλυψε ότι ο 33χρονος μιλούσε και με άλλες ανήλικες.

«Ερχόταν έξω από το σχολείο, περίμενε πάντα την κοπέλα για να τελειώσει το μάθημά της. Πιο πριν παρενοχλούσε κι άλλα κορίτσια και μάλιστα είχε επέμβει και μια κοπέλα και του είχε πει να σταματήσει αυτό το πράγμα που κάνει γιατί είναι πολύ μικρότερή του. Και γενικώς έβρισκε τα κορίτσια κάτω των 18» ανάφερε η φίλη της 18χρονης στο MEGA.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 50χρονος πατέρας στο Βόλο, μόλις έμαθε από την κόρη του ότι ο κουνιάδος του την βίαζε κατ’ εξακολούθηση από την ηλικία των εννέα ετών θόλωσε, γεγονός που ήταν αρκετό για να οπλίσει το χέρι του χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο πατέρας της 18χρονης πήγε πρώτα από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου. Δεν έδειξε σε κανέναν από την οικογένειά του το παραμικρό. Πήρε την καραμπίνα που είχε νόμιμα στην κατοχή του και έφυγε με το αυτοκίνητο.

Στον δρόμο για την Αγριά τηλεφώνησε στη σύζυγό του. Της είπε πως χρειαζόταν βοήθεια από τον αδελφό της για μία βλάβη του αυτοκινήτου.

Όταν ο 33χρονος έφτασε στο σημείο, ο 50χρονος πήρε στα χέρια του την καραμπίνα, τον χτύπησε στο πρόσωπο με την κάννη και όταν ο κουνιάδος του προσπάθησε να πάρει το όπλο από εκείνον, τον πυροβόλησε.

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν θησαυρός. Δεν πείραζε ούτε γάτα που λέει ο λόγος, ούτε μυρμήγκι που ήταν στο πάτωμα δεν το πάταγε. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο πιστεύω ήταν κάτι πολύ τραγικό σίγουρα», δήλωσε συγγενής του δράστη.