Ο 50χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του βιαστή της κόρης του στον Βόλο έδωσε λεπτομέρειες στις Αρχές για το πως έφτασε στο φόνο του 33χρονου κουνιάδου του. Κατά τη διάρκεια της ανέφερε όλα όσα προηγήθηκαν και το πώς έμαθε για τη δράση του θύματος.

«Όταν μου είπε ο σπιτονοικοκύρης της πως του χρωστούσε ενοίκια κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Όταν τη ρώτησα εκείνη έβαλε τα κλάματα και μου είπε πως ο 33χρονος την βίαζε από τα εννιά της χρόνια. Μου έδειξε τα βίντεο που την εκβίαζε και τα μηνύματα που της ζητούσε λεφτά. Θόλωσα. Έκανα αυτό έπρεπε. Πατέρας είμαι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό του δράματος

Την ίδια ώρα λεπτομέρειες για την υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δικηγόρος του δράστη, Μιχάλης Συνοδινός. Σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι όλα ξεκίνησαν όταν η 18χρονη ήταν μόλις εννιά ετών.

Τότε το θύμα της δολοφονίας την παρενοχλούσε σεξουαλικά, ενώ οι βιασμοί συνέβησαν όταν εκείνη ήταν 12 έως και 14 ετών μέσα στο σπίτι της. Τότε η κοπέλα του είπε πως εάν συνέχιζε θα αποκάλυπτε όσα της έκανε και εκείνος την απείλησε χρησιμοποιώντας βίντεο.

Ο 50χρονος έμαθε όσα συνέβαιναν από την κόρη του τις προηγούμενες ημέρες χωρίς ωστόσο αρχικά να μάθει το ποιος ήταν ο βιαστής. Αυτό συνέβη το πρωί της Τρίτης και λίγες ώρες αργότερα σκότωσε τον κουνιάδο του.

Το ραντεβού θανάτου

Ο 50χρονος είπε στις αστυνομικές ότι πήγε σε ένα ερημικό σημείο και εκεί κάλεσε τον 33χρονο προφασιζόμενος ότι έχει υποστεί βλάβη το όχημά του. Το ανυποψίαστο θύμα έφτασε στο σημείο και εκεί οι δύο άνδρες λογομάχησαν. Στη συνέχεια ο δράστης έκοψε το νήμα της ζωής του κουνιάδου του, επικοινώνησε με τον δικηγόρο του και έπειτα παραδόθηκε στις Αρχές.

Τι ψάχνουν οι Αρχές

Μετά την απολογία του 50χρονου καθ ομολογία δράστη οι Αρχές ψάχνουν να βρουν όλα τα ηλεκτρονικά ίχνη που είχε στην κατοχή της η 18χρονη, αλλά και το θύμα. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο δράστης ο 33χρονος απειλούσε την κόρη του με βίντεο που είχε στην κατοχή του.

Έτσι, οι Αρχές τώρα ετοιμάζονται να ψάξουν να βρουν αυτά τα αρχεία αλλά και να εντοπίσουν εάν έχουν σταλθεί σε τρίτους.