Κοιλιακή κάκωση από πυροβόλο όπλο και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 33χρονου στο Βόλο, τον οποίο σκότωσε ο κουνιάδος του.

Ο 50χρονος δεν άντεξε την αποκάλυψη, ότι ο αδερφός της δεύτερης συζύγου του, βιάζει, αλλά και εκβιάζει τη 18χρονη κόρη του, με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει τη ζωή σε ένα «ραντεβού θανάτου».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για την εξέταση του ιατροδικαστή, η κοιλιακή κάκωση προκλήθηκε από τον πυροβολισμό και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κατά πάσα πιθανότητα από το κοντάκι της καραμπίνας, αφού τον χτύπησε ο 50χρονος στο κεφάλι.

Ο εφιάλτης που ζούσε η 18χρονη στα χέρια του 33χρονου

Το 18χρονο κορίτσι ζούσε από την ηλικία των 9 ετών έναν εφιάλτη.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο 33χρονος άνδρας παρενοχλούσε την κοπέλα από την ηλικία των 9 ετών, ενώ ξεκίνησε να τη βιάζει από τα 12 της. Μάλιστα, όπως το ίδιο το θύμα δήλωσε ο βιαστής της συνήθιζε να μαγνητοσκοπεί και να βγάζει φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ειδεχθούς πράξεως του, με τα οποία στη συνέχεια την εκβίαζε, προκειμένου να της αποσπά χρηματικά ποσά. Ο εκβιασμός αυτός ξεκίνησε περίπου ένα χρόνο πριν το φονικό.

Πιο συγκεκριμένα, η 18χρονη, επειδή δεν άντεξε να ανέχεται αυτή την κατάσταση, πριν από τέσσερις μέρες, αποφάσισε να μιλήσει στον 50χρονο πατέρα της, χωρίς όμως να του αποκαλύψει την ταυτότητα του θύτη της. Ο 50χρονος αποφάσισε να απευθυνθεί σε ένα δικηγόρο για την υπόθεση.

Στο γραφείο το κορίτσι δεν άντεξε τις πιέσεις του πατέρα της και του δικηγόρου, με αποτέλεσμα να τους αποκαλύψει, ότι πίσω από όλο αυτό κρύβεται ο αδερφός της δεύτερης συζύγου του, ο κουνιάδος του.

Επιπλέον, δε δίστασε να τους δείξει και τα επίμαχα μηνύματα του εκβιασμού, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό που της είχε στείλει ο θύτης της ως τεκμήρια. «Αν δεν μου δώσεις τα χρήματα θα μιλήσω σε όλους και στην οικογένειά σου για τις φωτογραφίες», της έγραφε χαρακτηριστικά.

Το κινητό της 18χρονης κοπέλας εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να ανακτήσουν όλα τα αρχεία της.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 50χρονος πατέρας στο Βόλο, μόλις έμαθε από την κόρη του ότι ο κουνιάδος του την βίαζε κατ’ εξακολούθηση από την ηλικία των εννέα ετών θόλωσε, γεγονός που ήταν αρκετό για να οπλίσει το χέρι του χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο πατέρας της 18χρονης πήγε πρώτα από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου. Δεν έδειξε σε κανέναν από την οικογένειά του το παραμικρό. Πήρε την καραμπίνα που είχε νόμιμα στην κατοχή του και έφυγε με το αυτοκίνητο.

Στον δρόμο για την Αγριά τηλεφώνησε στη σύζυγό του. Της είπε πως χρειαζόταν βοήθεια από τον αδελφό της για μία βλάβη του αυτοκινήτου.

Όταν ο 33χρονος έφτασε στο σημείο, ο 50χρονος πήρε στα χέρια του την καραμπίνα, τον χτύπησε στο πρόσωπο με την κάννη και όταν ο κουνιάδος του προσπάθησε να πάρει το όπλο από εκείνον, τον πυροβόλησε.

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν θησαυρός. Δεν πείραζε ούτε γάτα που λέει ο λόγος, ούτε μυρμήγκι που ήταν στο πάτωμα δεν το πάταγε. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο πιστεύω ήταν κάτι πολύ τραγικό σίγουρα», δήλωσε συγγενής του δράστη.