Κανένα σημείο ζωής δεν έχει δώσει ο 31χρονος κυνηγός από το Μεσολόγγι, με βασικό ύποπτο στην εξαφάνισή του να παραμένει ο 51χρονος κρεοπώλης, που φαίνεται ότι είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε. Χθες (9/1) ο κρεοπώλης αφέθηκε ελεύθερος με ποινή φυλάκισης 4 μηνών για οπλοκατοχή με αναστολή.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κλήθηκε και πάλι από την Ασφάλεια Μεσολογγίου προκειμένου να δώσει απαντήσεις για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Live News τις κρίσιμες ώρες που φαίνεται να είναι ασαφές τι κάνει ο 51χρονος, η ΕΛ.ΑΣ έχει εντοπίσει ένα σημαντικό στοιχείο. Συγκεκριμένα, έχει καταγραφεί από κάμερα της Ιόνιας Οδού στο ύψος των διοδίων στην είσοδο του Μεσολογγίου, να κινείται με το αυτοκίνητό του στον παράπλευρο δρόμο στην παλιά Εθνική Οδό Μεσολογγίου.

Λέει ότι δεν θύμαται

Ο 51χρονος φαίνεται να κινείται προς αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που είχε αναφέρει αρχικά. Στη συνέχεια φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι δεν θυμάται τι έκανε τη συγκεκριμένη ώρα, αφήνοντας πολλά ερωτήματα αναπάντητα στους αστυνομικούς. «Εχω κενά μνήμης, ξέρω ότι δεν με πιστεύετε, γνωρίζω ότι επιβαρύνω τη θέση μου αλλά δε θυμάμαι» φέρεται να είπε.

Από τη νέα καταγραφή υπολογίζεται ότι 0 51χρονος έκανε μια διαδρομή 25 λεπτά προς το όρος Αράκυνθος της ορεινής Ναυπακτίας και άλλα τόσα για να επιστρέψει. Με βάση αυτά τα στοιχεία χαρτογραφούνται και άλλες περιοχές για την αναζήτηση του 31χρονου Μπάμπη.

Οι έρευνες δεν περιορίζονται μόνο στις κινήσεις του 51χρονου ο οποίος φαίνεται να κρατά σκληρή στάση και να αρνείται για την ώρα κάθε εμπλοκή με την εξαφάνιση του φίλου του. Η ΕΛ.ΑΣ εστιάζει και στο κινητό του 31χρονου και στο smart watch που φορούσε, που ακόμα δεν έχουν βρεθεί.