Νέο βίντεο ντοκουμέντο αναφορικά με τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που καταγράφει κάμερα ασφαλείας από παρακείμενη επιχείρηση και παρουσιάζει η ΕΡΤ, φαίνονται οι δύο άνδρες, ο σύντροφός της άτυχης γυναίκας και ο φίλος του να μεταφέρουν το πτώμα της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες σε βίντεο που παρουσίασε το Mega, φαίνεται o σύντροφος της Γεωργίας και φερόμενος δράστης με τον συνεργό, να έφύγει από το διαμέρισμα κρατώντας μία σακούλα που πιθανόν να περιέχει προσωπικά αντικείμενα του θύματος. Οι φερόμενοι δράστες επιχειρούν να ξεφορτωθούν αυτά τα αντικείμενα.

Αμετακίνητοι στις απολογίες τους οι δύο δράστες

Το Σάββατο θα απολογηθούν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των δύο κατηγορουμένων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία -όλα κατασυναυτουργία-.

Οι δύο δράστες εξακολουθούν να παραμένουν αμετακίνητοι στα όσα υποστηρίζουν σχετικά με τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Ο 39χρονος σύντροφός της επιμένει ότι κοιμόταν στο σπίτι και πως δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή στη δολοφονία.

«Δεν έχω καμία συμμετοχή στη δολοφονία, δε γνώριζα τίποτα. Εγώ ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Δεν έχω καμία συμμετοχή και προφανώς τα έκανε όλα ο φίλος μου αφού αυτός υπέδειξε και το σημείο που ήταν η σορός» ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία του.

Την ίδια ώρα ο 34χρονος φίλος του υποστηρίζει ότι όλα τα έκανε ο 39χρονος σύντροφος του θύματος. Από την αρχή επισημαίνει ότι εκείνος την ώρα του φόνου ήταν εκτός σπιτιού και όταν ανέβηκε ξανά πάνω η γυναίκα ήταν νεκρή.

Θρήνος στην κηδεία της 41χρονης

Σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος με τη δολοφονία της 41χρονης.  Στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Γεωργία.

Ανάμεσα τους και η 13χρονη κόρη της η οποία ήταν εκεί για να αποχαιρετήσει τη μητέρα της. Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν κατέφτασε η νεκροφόρα με τη σορό της αδικοχαμένης γυναίκας, με τους συγγενείς της να θρηνούν για τον άνθρωπό τους.