Εκείνο που δεν έδειξε η τηλεόραση από τις πρωτοχρονιάτικες ευχές στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν τα πηγαδάκια που στήθηκαν. Ήταν χωρισμένα στα δύο, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Στο πρώτο οι πολιτικοί και στο δεύτερο (που είχε περισσότερο ενδιαφέρον) οι δικαστικοί, οι διπλωμάτες, ο περιφερειάρχης, ο δήμαρχος, οι ακαδημαϊκοί, οι πρυτάνεις, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, οι εκπρόσωποι των θρησκευτικών δογμάτων και η Πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου.

Πρόσεξα,  συνεχίζει ο ΒΗΜΑτοδότης, την θερμή χειραψία που είχε η κυρία Αγγελοπούλου με την Πρόεδρο. Ειδικά για την κυρία Αγγελοπούλου πρόσεξα επίσης τις θερμότατες ευχές που της έδωσε η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Άλλωστε δεν είναι λίγα αυτά που έχει προσφέρει το ζεύγος Γιάννας και Θόδωρου Αγγελόπουλου στις Ένοπλες Δυνάμεις, από αυτοκίνητα στον Έβρο (από χρήματα που περίσσεψαν από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση) έως και ξενώνες για τους αξιωματικούς.

Ακόμα, όπως άκουσα, καταλήγει ο ΒΗΜΑτοδότης,  εκείνη την ημέρα στο Προεδρικό και ένα σκάφος του Λιμενικού στην Λήμνο, δώρισε το ζεύγος Αγγελόπουλου, με τον αρχηγό του Λιμενικού να ευχαριστεί.