Δεν βρέθηκε αλκοόλ στον οργανισμό του 44χρονου Νορβηγού που σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη, μετά από καβγά σε μπαρ.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star, το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε είναι μηδενικό και αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσα εκείνος υποστήριξε, ότι δηλαδή είχε πιει.

Όπως φαίνεται το αλκοόλ αποτελεί δευτερεύον ζήτημα καθώς τις επόμενες μέρες αναμένονται και οι απαντήσεις από τη Νορβηγία για τον βασικό του ισχυρισμό ότι δηλαδή είναι ψυχικά ασθενής. Ο 44χρονος παραμένει στη Θεσσαλονίκη μέχρι να γίνει τις επόμενες μέρες η μεταγωγή του στη φυλακή.

Τι είπε στην ομολογία του

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr ο Νορβηγός είπε στον ανακριτή ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά, ενώ πρόσθεσε πως έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις, εξαιτίας της διαφορετικής του εμφάνισης. Επίσης φέρεται να υποστήριξε ότι θυμάται μόνο τον πανικό που είχε εκείνη τη στιγμή και ότι δέχθηκε κάποια χτυπήματα, ωστόσο δεν μπορεί ν’ αλλάξει αυτό που έγινε.

Ο 44χρονος δήλωσε μετανιωμένος για όλα και τόνισε στον ανακριτή πως το μαχαίρι το είχε γιατί το προηγούμενο διάστημα είχε δεχθεί σοβαρή επίθεση. Η υπερασπιστική γραμμή του δράστη κατέθεσε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, με τον δικηγόρο του να ζητά επίσης να μεταφερθεί σε κατάστημα κράτησης με ψυχιατρική πτέρυγα.