Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία του 44χρονου Νορβηγού ο οποίος δολοφόνησε τον 32χρονο αστυνομικό τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Η έναρξη της απολογίας του είχε κάποια καθυστέρηση την οποία ζήτησε από τον ανακριτή ο συνήγορός του, καθώς όπως είπε, περίμενε κάποια έγγραφα από τη Νορβηγία, σημαντικά για την υπεράσπιση του εντολέα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα θα ισχυριστεί ότι είχε κακοποιηθεί όταν ήταν μικρός και ότι έπαιρνε φάρμακα λόγω ψυχασθένειας.

Κατά την εξέτασή του στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης  ισχυρίστηκε ότι ήταν υπό την επήρροια αλκοόλ και δεν θυμόταν τι ακριβώς έγινε στο μπαρ και ότι τα αποτελέσμτα των ενεργειών του και τον θάνατο του νεαρού αστυνομικού τα έμαθε από τον δικηγόρο του.

Την ώρα που ο 44χρονος Νορβηγός προσήχθη στον ανακριτή στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, σε εξέλιξη βρισκόταν και σε κλίμα οδύνης, η εξόδιος ακολουθία για τον πρόωρο και άδικο θάνατο του 32χρονου αστυνομικού. 

Το φέρετρο του θύματος έφτασε στην εκκλησία τυλιγμένο στη γαλανόλευκη και συνοδεία συναδέλφων του με περιπολικά και μηχανές. Όλοι οι παρευρισκόμενοι ζήτησαν να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό του 33χρονου.