Ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας στην Πάτρα γέμισε με ένστολους αστυνομικούς που πήγαν να αποχαιρετίσουν τον 29χρονο συνάδελφό τους, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, στη διάρκεια καταδίωξης στον Ασπρόπυργο.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του, ο αδερφός του, που είναι επίσης αστυνομικός και η σύντροφος του, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αντί να γιορτάσουν σε πέντε μέρες την ονομαστική εορτή του δικού τους ανθρώπου, τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία.

Το παρών στην κηδεία έδωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, συνάδελφοι του 29χρονου από τη ΔΙΑΣ καθώς και αστυνομικοί από υπηρεσίες της Πάτρας.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες (19/12) συνελήφθη ακόμα ένας δράστης, 17 ετών, που συμμετείχε στην καταδίωξη, ενώ στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ακόμα ένας 20χρονος.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου δράστη, καθώς και για την ταυτοποίηση του τέταρτου μέλους της συμμορίας.

«Πού θα βρω τρόπο να ζήσω. Ασχολήθηκαν (σ.σ. με την Aστυνομία), γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα…» περιέγραψε προχθές μιλώντας στο Star ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού.

Συνετριμμένη και η σύντροφός του δεν μπορεί να πιστέψει ότι από τη μία στιγμή στην άλλη ο αγαπημένος της δεν είναι πια στη ζωή. «Ήταν το καλύτερο παιδί ο Χρήστος, το καλύτερο… Μένω με την οικογένεια του αυτή τη στιγμή» δήλωσε.