Ένα συγκλονιστικό βίντεο, με την επίθεση αγέλης αδέσποτων σκύλων σε παιδί, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το τρομακτικό συμβάν έγινε στη βόρεια πόλη της Ρωσίας, Novy Urengoy όπου ξαφνικά βλέπουμε 4 σκυλιά να επιτίθενται με μένος σε ένα 9χρονο κορίτσι.

Το παιδί, που ονομάζεται Dasha, προσπάθησε να απομακρυνθεί αλλά κατατροπώθηκε και αναγκάστηκε να πέσει στο έδαφος καθώς τα σκυλιά τη δάγκωναν σε όλο της το κορμί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ένα της επιτέθηκε στο κεφάλι και τα άλλα δύο δάγκωσαν τα χέρια, τα πόδια και το σώμα της. Το τέταρτο σκυλί γαύγιζε αλλά δεν τη δάγκωσε.

Ένας περαστικός τη βοήθησε τελικά και τα ζώα τράπηκαν σε φυγή. Η 9χρονη νοσηλεύεται τώρα στο νοσοκομείο με «πολλαπλά σοβαρά τραύματα» στο κεφάλι και τα άκρα της, λένε οι αναφορές.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτό που την «έσωσε» ήταν το χοντρό πανωφόρι που φορούσε κατά τη διάρκεια της επίθεσης, το οποίο απέτρεψε ουσιαστικά τα δαγκώματα να γίνουν πολύ βαθύτερα.

Σημειώνεται ότι τα σκυλιά δεν είχαν εμβολιαστεί κατά της λύσσας.

Οι πληροφορίες λένε ότι λόγω των τραυμάτων της σε γάμπες και κεφάλι, ο πυρετός του παιδιού δεν έχει υποχωρήσει.

Ένας αυξανόμενος αριθμός αδέσποτων σκύλων μαστίζει τις ρωσικές πόλεις, καθώς τα χρήματα για τον έλεγχό τους κόβονται. Η Natalia Alekseenko, δημόσια επιθεωρήτρια για τη φροντίδα των ζώων στο Novy Urengoy, δήλωσε ότι οι γονείς θα πρέπει να αποτρέπουν τα παιδιά τους να πλησιάζουν αδέσποτα.

«Είναι πολύ ατυχές για αυτό το παιδί, γιατί πήγε στα σκυλιά με καλές προθέσεις», είπε. «Είναι κρίμα που οι γονείς της δεν της εξήγησαν ότι δεν είναι καλή ιδέα να κάνει κάτι τέτοιο, ειδικά με μια αγέλη σκύλων» τόνισε.

Τα σκυλιά της επίθεσης εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης – Προσοχή σκληρές εικόνες!