Νεο περιστατικό bullying με θύμα μαθητή λυκείου σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε άγρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα, χωρίς ωστόσο να απειλείται η ζωή του.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, τουλάχιστον έξι άτομα πλησίασαν μαθητή, τον ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια τον πέταξαν  στο πεζοδρόμιο με το κεφάλι.

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πάρκλαντ, μπροστά στα μάτια αρκετών θεατών.

Δείτε το βίντεο

Ο μαθητής φαίνεται να είναι χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος ενώ δύο νεαροί πηγαίνουν να δουν πώς είναι. Το παιδί κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία ανέφερε σε ανάρτησή της στο X ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά για καυγά στο σχολείο γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης και όταν έφτασαν εκεί βρήκαν τον κακοποιημένο νεαρό στο πάρκινγκ.

«Η ασφάλεια των μαθητών μας είναι προτεραιότητά μας»

Όπως αναφέρει η New York Post, η διευθύντρια του σχολείου σε μήνυμά της προς του γονείς, δήλωσε ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν την επίθεση σε βάρος του μαθητή.

«Αν και το πάρκο αυτό δεν είναι ιδιοκτησία του σχολείου ή της περιφέρειας, η ασφάλεια των μαθητών μας είναι πάντα προτεραιότητά μας και συνεργαζόμαστε με τις αστυνομικές αρχές για να βοηθήσουμε στον εντοπισμό των εμπλεκομένων. Καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη, δεν είμαι σε θέση να δώσω πρόσθετες λεπτομέρειες, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας το συμβάν.

Παρακαλούμε να προτρέπετε πάντα τα παιδιά σας να μιλάνε όταν βλέπουν κάτι» ανέφερε η διευθύντρια.