Ένα απίστευτο περιστατικό bullying στο Βόλο είδε το φως της δημοσιότητας και μάλιστα με θύτη έναν 10χρονο. Όπως έγινε γνωστό το αγόρι ανάγκαζε έναν 7χρονο να κατεβάζει το παντελόνι του και ζωγράφιζε πάνω στο σώμα του σύμβολα προκειμένου να παίξει τρίλιζα. Ο εφιάλτης ξεκινούσε για τον 7χρονο στα διαλείμματα με τον 10χρονο να του κατεβάζει τα ρούχα, να του κολλάει αυτοκόλλητα και να παίζει τρίλιζα στο κορμί του.

«Τον πιάνει με το ένα χέρι, τον στριμώχνει με το σώμα του προς τον τοίχο, με το άλλο του κατεβάζει το παντελονάκι τελείως και αρχίζει να ζωγραφίζει. Έγινε την ώρα του διαλλείματος. Σήμερα μας είπε πως οι μαυρίλες που είδε η μαμά την περασμένη βδομάδα, τις προηγούμενες ημέρες ήταν αυτοκόλλητα που του τα κόλλησε το ίδιο παιδί κατεβάζοντας του πάλι το παντελόνι», είπε ο πατέρας του 7χρονου.

Πώς αποκαλύφθηκε το μαρτύριο

Το παιδί δε μιλούσε, ντρεπόταν να αποκαλύψει την αλήθεια στους γονείς του, μέχρι που η μητέρα πήγε να του αλλάξει ρούχα για να πάνε στο πάρκο. «Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις 15 δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο», είπε η μητέρα του μαθητή.

«Κατεβάζει το εσωρουχάκι του και βλέπω πίσω Χ-Χ-Χ και κάτι κύκλους, τρίλιζα. Γυρνάω και λέω στην γυναίκα μου, όπως είσαι τώρα σήκω και πάμε στην Αστυνομία, με το που ακούει το παιδί Αστυνομία έβαλε τα κλάματα. Καθόμαστε τον ηρεμούμε, κάθεται το παιδί και μας λέει, το παιδάκι αυτό μας το περιγράφει πως είναι το πρόσωπο του πως μοιάζει», είπε ο πατέρας του 7χρονου.

Σήμερα το πρωί ο πατέρας επισκέφθηκε τη διεύθυνση του σχολείου, χωρίς, όπως λέει, να βρει καμία ανταπόκριση. «Μπαμπά, λέει, εγώ τον έδειξα, αλλά φοβάμαι, δεν του κάνουν τίποτα. Και τι γυρνάει και μου λέει η διευθύντρια, δεν το αφήνετε λέει να παρακολουθήσει μάθημα. Για το καλό του παιδιού λέει και εμείς να μην το τραβάμε πολύ».

Οι γονείς αναμένεται να καταθέσουν μήνυση κατ΄ αγνώστων, ενώ ο 7χρονος θα εξετασθεί από παιδοψυχολόγο.