Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε να μπει στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την πλάτη στον τοίχο καθώς δεν ήθελε απλά μια νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, αλλά και να μην υπάρξει νικητής στην αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με τη Γαλατασαράι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των απαιτήσεων μιας αναμέτρησης απέναντι στους Βαυαρούς και ηττήθηκαν με 1-0, με τη Μπάγερν να φτάνει στη νίκη με το γκολ του Κομάν.

Στη Δανία, η Κοπεγχάγη επικράτησε με 1-0 της Γαλατασαράι και ακολούθησε τη Μπάγερν στη φάση των «16».

Στο Μιλάνο η Σοσιεδάδ πήρε το 0-0 και την πρωτιά στον όμιλο.

Στην Αυστρία, η Μπενφίκα επικράτησε 1-3 της Ρεντ Μπουλ και πήρε την τρίτη θέση.

Στην Ιταλία η Νάπολι νίκησε τη Μπράγκα με 2-0 και ακολούθησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, που νίκησε στο Βερλίνο με 3-2 την Ουνιόν.

Η Λανς απέτρεψε το σενάριο της «μετακόμισης» της Σεβίλλης στο Europa League προς… ικανοποίηση όλων των ομάδων που βρίσκονται στο θεσμό.

Οι Γάλλοι είχαν το πάνω χέρι καθώς τους έφτανε και η ισοπαλία για να διατηρηθούν στην τρίτη θέση. Η Λανς άνοιξε το σκορ στο 63′ με εύστοχο πέναλτι του Φρανκόφσκι κι έφερε το ματς στα μέτρα της. Η Σεβίλλη ισοφάρισε στο 79′ με εύστοχο πέναλτι του Σέρχιο Ράμος και το ματς έγινε… ροντέο. Οι Ισπανοί έψαξαν το γκολ της μεγάλης ανατροπής και όχι μόνο δεν το βρήκαν, αλλά στο 96′ έβγαλαν αντεπίθεση με τον Φουλζινί να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 2-1.

Στο άλλο ματς του ομίλου, στο «Philips Stadion», Αϊντχόφεν και Άρσεναλ ήρθαν ισόπαλες με 1-1 με την Αρσεναλ να έχει «καπαρώσει» την πρωτιά από την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Ενκέτια έκανε το 0-1 στο 42′ και ο Φέρτεσεν ισοφάρισε στο 50′ για το τελικό 1-1.